Το μέγεθος μετράει στο νέο trailer του «Pacific Rim»

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Δεν ξέρω ακόμα τι να σκεφτώ για το “Pacific Rim”. Το πρώτο trailer όταν κυκλοφόρησε δεν με είχε εντυπωσιάσει. Τη θεώρησα μια άλλη mindless action ταινία, αλά “Transformers”. Με το δεύτερο όμως επίσημο trailer της, το οποίο κυκλοφόρησε χτες, με έκανε να αλλάξω γνώμη. Οι σκηνές δείχνουν πιο εντυπωσιακές, με αρκετές WTF? στιγμές οι οποίες δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα χωρούσαν σε 2μιση λεπτά ενός και μόνο trailer.

Εδώ όμως μπαίνει περισσότερο στην μυθολογία της ταινίας, σου δίνει κάποιες βάσεις για το τι θα περιμένεις από την ιστορία της. Κι όλα αυτά κάτω από την σκηνοθετική επίβλεψη του Guillermo Del Toro. Όχι ότι περίμενα πως θα με απογοήτευε ποτέ, αλλά το πρώτο trailer με είχε ταρακουνήσει λίγο… Αν το μέγεθος μετράει τότε αυτή η ταινία είναι και η απόδειξη. Φυσικά μετράει και τρόπος του Del Toro αλλά δεν έχουμε ξαναδεί τόσο μεγάλα ρομπότ και τέρατα μαζί! Βγάζουν μάτι!

Για να σου βγει και σένα το μάτι, απόλαυσε το trailer παρακάτω. Η ταινία κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες 12 Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ