Στο «Mortdecai» Γκουίνεθ Πάλτροου και Γιούαν ΜακΓκρέγκορ;

...

Γράφει ο Παναγιώτης Μήτσικας

Πριν λίγο καιρό είχαμε αναφερθεί στον Τζόνι Ντεπ και το κινηματογραφικό του «βάλτωμα», αναφέροντας πως ένα από τα προτζεκτ του 50χρονου A-lister είναι το crime drama «Mortdecai». Σε αυτό, θα υποδυθεί τον πρωταγωνιστικό ρόλο, εκείνον του εκκεντρικού εμπόρου τέχνης.

Όπως καταλαβαίνουμε, το «Mortdecai» γίνεται ολοένα και πιο υποσχόμενο μετά από αυτά τα νέα και περιμένουμε κάτι πιο επίσημο από τα χείλη των παραγωγών, για το φιλμ που θα αρχίσει γυρίσματα το τελευταίο τρίμηνο του 2013. Θυμίζουμε πως η υπόθεση, θέλει τον Τσαρλς Μόρντεκαϊ, έναν εκκεντρικό έμπορο τέχνης, που οπλισμένος μόνο με την εμφάνιση του και τη γοητεία του μπλέκεται σε μία μάχη για την ανεύρεση ενός χαμένου πίνακα που φημολογείται πως περιέχει ένα κωδικό για ένα λογαριασμό γεμάτο με χρυσάφι από τους Ναζί. Στη σκηνοθεσία, θα βρίσκεται o David Koepp(Secret Window, Premium Rush) που θα βασιστεί στο βιβλίο του Kyril Bonfignioli, «The Great Mortdecai Moustache Mystery».

Δεν έχει ακουστεί ακόμα για ποιους ρόλους προορίζονται οι Πάλτροου και ΜακΓκρέγκορ, αλλά το σίγουρο είναι πως πρόκειται για ένα καστ που πολύ θα θέλαμε να δούμε.

Παναγιώτης Μήτσικας

Ο Παναγιώτης Μήτσικας είναι το νόθο παιδί του Woody Allen και του Fox Mulder. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει ξεκινήσει ένα indie coming-of-age road trip, ώστε να ανακαλύψει τον εαυτό του.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*