Κερδίστε ένα κουπόνι για το pameodeon.gr

...

Γράφει η Συντακτική ομάδα του Reel.gr

pameodeonΗ μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα πλατφόρμα οικιακής ψυχαγωγίας PameOdeon είναι η  πρώτη υπηρεσία Video on Demand, ελληνικής εταιρίας, η οποία από τον Ιούλιο διατίθεται και στους κατόχους Samsung Smart TV και έχει σήμερα, ήδη διαθέσιμες, περισσότερες από 700 ταινίες, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται και παραγωγές μεγάλων κινηματογραφικών εταιρειών από ολόκληρο τον κόσμο. Το περιεχόμενο της υπηρεσίας, φέρει τη σφραγίδα και τις εγγυήσεις, της ηγετικής στον χώρο της ψυχαγωγίας, εταιρείας, Odeon και ανανεώνεται διαρκώς μέσα από τις υπάρχουσες, αλλά και νέες συνεργασίες.

Η υπηρεσία PameOdeon, είναι διαθέσιμη στην κατηγορία VIDEO του Samsung Apps, του καταστήματος εφαρμογών για τα μοντέλα Samsung Smart TV και Smart Blu ray 2013, 2012 & 2011. Επίσης, η πλατφόρμα Pameodeon είναι απόλυτα προσβάσιμη για υπηρεσίες video delivery, μέσω οποιουδήποτε browser αλλά και μέσα από εφαρμογές χρήσης φορητών συσκευών. Μέχρι σήμερα, στην ταινιοθήκη της υπηρεσίας Pameodeon περιλαμβάνονται σπουδαίες αμερικάνικες και ευρωπαϊκές παραγωγές (μερικές από αυτές είναι το Κεφάλαιο , Οδηγός Αισιοδοξίας και το The Impossible), δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στον Ελληνικό κινηματογράφο. Η πιο πρόσφατη ενημέρωση έφερε στις κλάσεις του Pameodeon την πρεμιέρα της πολυσυζητημένης τηλεοπτικής σειράς Hannibal αφήνοντας υποσχέσεις για ισχυρό και συμπαγές πρόγραμμα στο εγγύς μέλλον.

Για να δείτε τι άλλες ταινίες προσφέρει η υπηρεσία PameOdeon, μπορείτε να μπείτε στο pameodeon.gr και να πλοηγηθείτε στο εύχρηστο και λειτουργικό interface που έχει δημιουργήσει για εσάς η Odeon.

Το Reel.gr εξασφαλίστε για εσάς ένα εκπτωτικό κουπόνι με το οποίο έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε έως και 9 ταινίες της επιλογής σας μέσω της υπηρεσίας Pameodeon, τη νέα υπηρεσία Video on Demand που παρέχεται μέσω της Samsung Smart TV αλλά και μέσω οποιουδήποτε browser.

Για να κερδίσετε το κουπόνι του pameodeon.gr αρκεί να στείλετε  ένα email στο contact@reel.gr με το ονοματεπώνυμό σας, και θέμα «Pame Odeon», ως και την Κυριακή  20 Οκτωβρίου στις 23:00 το βράδυ. Ο νικητής θα ενημερωθεί με email.

Δημήτρης Ασπρολούπος

Αγαπώ τον Χίτσκοκ, τον Φιντσερ, τον Χάνεκε, τον αγγλικό ρεαλισμό και το σκανδιναβικό σινεμά αλλά παράλληλα έχω και ένα soft spot για τον Γουές Αντερσον.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*