Το υπέροχο, φαντασιακό trailer του «Pan»

Τα visuals του «Pan» φαίνονται εξαιρετικά εντυπωσιακά και όλα δείχνουν πως, τουλάχιστον από πλευράς σκηνικών, θα καταφέρει να μας κρατήσει δέσμιους καθ’όλη τη διάρκεια του.

Ενώ προσπαθούμε να πάρουμε ανάσα, για τον υπέρ-ηρωικό, blockbuster-ικό χαμό που μας περιμένει τον επόμενο χρόνο, υπάρχουν και μερικά projects που θα κινηθούν σε κλασσικά μοτίβα φαντασίας και σκοπεύουν να μας μαγέψουν το 2015. Ένα από τα πιο φιλόδοξα, θα είναι η «επανεξέταση» της ιστορίας του Peter Pan, στο ομώνυμο φιλμ του Joe Wright, με το πρώτο trailer να κάνει την εμφάνιση του στο διαδίκτυο.

Τρία χρόνια μετά το τελευταίο του πόνημα, το σχετικά καλό «Anna Karenina», o Wright θα καταπιαστεί με τον κλασσικό χαρακτήρα του J.M. Barrie, συγκεκριμένα με τα πρώτα του βήματα. Τα visuals του «Pan» φαίνονται εξαιρετικά εντυπωσιακά και όλα δείχνουν πως, τουλάχιστον από πλευράς σκηνικών, θα καταφέρει να μας κρατήσει δέσμιους καθ’όλη τη διάρκεια του. Πέρα όμως από τα τεχνικά στοιχεία, το cast αποτελεί άλλον ένα λόγο να περιμένουμε εναγωνίως την ταινία, καθώς περιλαμβάνει αρκετά «δυνατά» ονόματα: Hugh Jackman, Rooney Mara, Garrett Hedlund και Amanda Seyfried, μεταξύ άλλων.

Το «Pan» θα ντεμπουτάρει στις αμερικανικές αίθουσες το προσεχές καλοκαίρι.

Παναγιώτης Μήτσικας

Ο Παναγιώτης Μήτσικας είναι το νόθο παιδί του Woody Allen και του Fox Mulder. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει ξεκινήσει ένα indie coming-of-age road trip, ώστε να ανακαλύψει τον εαυτό του.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ