Το πρώτο πόστερ του «Paperboy»

...

Ο Λι Ντάνιελς, σκηνοθέτης του «Precious», τα βρήκε εύκολα μιας και σκηνοθετεί μια ταινία που για 10 ολόκληρα χρόνια προσπαθούσε ο Πέδρο Αλμοδόβαρ να μεταφέρει στην μεγάλη οθόνη – το «Paperboy» που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Πίτερ Ντέξτερ και να μην μπερδευτεί με το επίσης ομώνυμο video game της δεκαετίας του ’80 για ένα παιδί που μοιράζει εφημερίδες.

Κυκλοφόρησε ήδη η πρώτη της αφίσα, η οποία δείχνει αρκετά βίντατζ και μας αρέσει, με τους πρωταγωνιστές Μάθιου ΜακΚόναχι, Ζακ Έφρον, Νικόλ Κίντμαν και Τζον Κιούζακ να κάνουν την εμφάνισή τους στο πόστερ. Το σενάριο το έγραψαν οι Αλμοδόβαρ και Ντέξτερ και θα βγει στις αίθουσες μέσα στο 2012.

Η ταινία, η οποία έχει ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα, εκτυλίσσεται στον αμερικάνικο νότο και έχει ως πρωταγωνιστή ένα φιλόδοξο και ιδιοτελή δημοσιογράφο (ΜακΚόναχι), ο οποίος με τη βοήθεια του μικρότερου αδελφού του (Έφρον) προσπαθεί ν’ αποδείξει την αθωότητα ενός μελλοθάνατου (Κιούζακ) που κατηγορείται για τη δολοφονία του τοπικού σερίφη, ελπίζοντας στο βραβείο Πούλιτζερ. Τα πράγματα περιπλέκονται όταν μια γοητευτική γυναίκα που διατηρεί ερωτική αλληλογραφία με τον κατάδικο, αναστατώνει τα δύο αδέλφια.

Μπορείς να δεις την αφίσα στα δεξιά του άρθρου.

Σχόλιο

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

  • Relative Stranger
    30 Δεκεμβρίου 2011 at 8:39 μμ - Reply

    Λες να να γίνει ο Ζακ Έφρον ο νέος Τραβόλτα; Τέλεια η αφισσούλα και επίσης τέλειος ο Λι Ντάνιελς! Ανυπομονώ!!!