Δείτε το trailer για το τελευταίο «Paranormal Activity: The Ghost Dimension»

Η τρομακτική σειρά ταινιών που ξεκίνησε το 2009 μας φέρνει την έκτη και τελευταία της ιστορία αυτό το φθινόπωρο

Ένα από τα πιο επιτυχημένα franchises με τα περισσότερα έσοδα των τελευταίων ετών φτάνει στο τέλος του το φθινόπωρο του 2015 με την έκτη και τελευταία του τρομακτική ταινία-ιστορία.

Το «Paranormal Activity : The Ghost Dimension» μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο του full-lenth trailer και είναι γεμάτο από τρομακτικές σκηνές που θα σας κάνουν να αναπηδήσετε στην καρέκλα σας αλλά και από τo γνωστό found-footage τέχνασμα πάνω στο οποίο έχτισε τη φήμη του το Paranormal Activity εις ολόκληρον.

Σε σκηνοθεσία  Gregory Plotkin, ο οποίος είχε εργαστεί και στα τέσσερα προηγούμενα Paranormal Activity, το «Paranormal Activity: The Ghost Dimension» αφορά μια νέα οικογένεια η οποία εντοπίζει μια παλιά βιντεοκάμερα και ένα κουτί γεμάτο με βιντεοταινίες στο καινούριο της σπίτι. Όταν αντιλαμβάνονται ότι αυτή η βιντεοκάμερα τους επιτρέπει να καταγράφουν τα υπερφυσικά φαινόμενα που λαμβάνουν χώρα μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, θα βρεθούν αντιμέτωποι με τρομακτικές οντότητες : δαίμονες, στοιχειωμένα σπίτια – όλα αυτά δηλαδή που τρόμαζαν και τους πρωταγωνιστές (και το κοινό)στις προηγούμενες πέντε ταινίες.

Ο παραγωγός του franchise Jason Blum υποσχέθηκε ότι η τελευταία αυτή η ταινία θα απαντήσει όλα τα ερωτήματα που γεννήθηκαν γύρω από τη μυθολογία στην οποία στηρίζεται η σειρά όλα αυτά τα χρόνια, όπως και θα αποκαλύψει την αληθινή φύση του δαίμονα που βρίσκεται στην καρδιά της ιστορίας. Ετοιμαστείτε να λάβετε απαντήσεις γύρω από ερωτήματα όπως «Πώς μοιάζει ο Toby;» ή «Ποια είναι το background των οικογενειών που παρακολουθήσαμε και τι κοινό έχουν μεταξύ τους;»

Απολαύστε το τρέιλερ παρακάτω και μην ξεχνάτε ότι το «Paranormal Activity : The Ghost Dimension» κυκλοφορεί στις ΗΠΑ την 23η Οκτωβρίου, οπότε πιθανότατα να μην αργήσει πολύ να πάρει διανομή και στη χώρα μας :

Μαρίνα Βερλέκη

Η Μαρίνα είναι ένας αποτυχημένος κλώνος stormtrooper, επομένως περιορίζεται στο να γράφει και να σχολιάζει συνεχώς. Αλλά κατά βάθος θα ήθελε να είναι το σκισμένο all-star του Mark Renton.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ