Πρώτο trailer του «Paranormal Activity 4»

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Το 2007 ξεκίνησε η ιστορία του “Paranormal Activity” με την πρώτη ταινία να θεωρείται, αν και όχι κάτι το ιδιαίτερα καινοτόμο στα lost and found footage ταινίες, μια από τις πιο αξιόλογες τουλάχιστον προσπάθειες, καταφέρνοντας να προσφέρει άπλετα τρομάγματα. Από τότε βγήκαν άλλες δυο ταινίες (οι οποίες κυκλοφόρησαν με διαφορά ένα χρόνο η μια από την άλλη).

Όλες μας πήγαιναν ανάποδα χρονολογικά στην ιστορία, μιας και η δεύτερη αποτελούσε prequel της πρώτης και η τρίτη ήταν prequel των δύο προηγούμενων. Τα έσοδα του box office έχουν κάνει την Paramount, η οποία κάνει και την παραγωγή των ταινιών, να πιστεύει πως έχει βρει την χήνα με τα χρυσά αυγά (το “Paranormal Activity 3” κατάφερε να κάνει $205 εκατομμύρια έσοδα με budget μόλις $5 εκατομμύρια!) Φυσικά μια τέταρτη συνέχεια δεν άργησε να πάρει το πράσινο φως.

Το “Paranormal Activity 4” μας συνεχίζει την ιστορία από εκεί που μας την παράτησε το πρώτο σε συνδυασμό με το δεύτερο – ακολουθούν SPOILERS αν δεν έχεις δει τις ταινίες – στο όποιο η δαιμονισμένη Katie έχει φύγει από το σπίτι της, αφού έχει σκοτώσει τον άντρα της και την οικογένειά της, μαζί με το μικρό Hunter. Αυτή την φορά μετακομίζει σε ένα σπίτι όπου οι γείτονές της αρχίζουν να παρατηρούν περίεργα φαινόμενα. Και αν σου φαίνεται μια από τα ίδια, ε, δεν έχεις κι άδικο.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβρη κι εσύ πάρε μια ιδέα από το trailer παρακάτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ