Πάρε τους ήρωες του «The Hobbit» μαζί σου

...

Γράφει ο Νικόλας Θεοδωράκης

Η πιο αναμενόμενη -κατ’ εμέ- ταινία του Δεκέμβρη, το «The Hobbit: The Desolation of Smaug» έρχεται στις 13 Δεκέμβρη. Η ταινία δεν κρύβει πολλές εκπλήξεις, καθώς ξέρουμε τους πρωταγωνιστές, πολλοί από τους οποίους ήταν στην πρώτη ταινία, ενώ θα ξαναδούμε και αρκετούς από την Τριλογία του Άρχοντα, όπως τον Legolas. Ενώ όπως σου είχαμε πει, θα απολαύσουμε ακόμη μια ερμηνεία του Benedict Cumberbatch σε διπλό ρόλο(The Necromancer / Smaug).

Στα πλαίσια της προώθησης της ταινία περιμένουμε πολλά events και «δώρα» για τους φίλους των έργων του J.R.R. Tolkien και της τριλογίας του Άρχοντα του Peter Jackson.Ένα από τα πρώτα, πλην των τρέιλερ είναι τα poster χαρακτήρων της ταινίας, αγαπημένο φετίχ μας, για wallpaper υπολογιστή ή κινητού, ή απλά για να μας κρατάνε ζεστούς μέχρι τον Δεκέμβρη. Θυμηθείτε το τρέιλερ εδώ και ρίξτε μια ματιά στα poster.

hobbit-desolation-of-smaug-richard-armitage-thorin-620x903

hobbit-desolation-of-smaug-evangeline-lilly-tauriel-620x903 hobbit-desolation-of-smaug-ian-mckellen-gandalf-620x903 hobbit-desolation-of-smaug-lee-pace-thranduil-620x903 hobbit-desolation-of-smaug-luke-evans-bard-620x903 hobbit-desolation-of-smaug-martin-freeman-bilbo-620x903 hobbit-desolation-of-smaug-orlando-bloom-legolas-620x903

 

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ