Παρέλαση Ταλέντου και Αστέρων στο τρέιλερ του «Charlie Countryman»

...

Γράφει ο Νικόλας ΘεοδωράκηςCharlie-Countryman-Poster-535x773

Το αρχικά, γνωστό ως «The Necessary Death of Charlie Countryman»  έκοψε τα 3/5 του τίτλου του και άνοιξε τα φτερά του στο Φεστιβάλ του Sundance ως «Charlie Countryman» σκέτο, αλλά με τόσα ονόματα ανερχόμενων ή ήδη καταξιωμένων ηθοποιών που δημιουργεί αίσθηση. Τώρα έχουμε και το 1ο του τρέιλερ.

Η ταινία του σκηνοθέτη Fredrik Bond έχει ως πρωταγωνιστή τον Shia LaBeouf σε μια από τις πιο διαφορετικές ερμηνείες του ως τώρα-τουλάχιστον στυλιστικά-, την Evan Rachel Wood, τον πιο ενδιαφέροντα ηθοποιό του Harry Potter, τον κοκκινομάλη  Rupert Grint, την Melissa Leo και τον σκοτεινό Mads Mikkelsen του τηλεοπτικού Hannibal, σε ένα ρόλο που αν είναι τόσο σκοτεινός, όσο και στο τρέιλερ, θα συζητηθεί. Στο καστ υπάρχουν και άλλα γνωστά ονόματα, όπως οι John Hurt και Vincent D’Onofrio που από άποψη ηθοποιών τουλάχιστον περιμένουμε πολύ δυνατές ερμηνείες.

Η ταινία, με εμφανείς τις επιρόες των ευρωπαϊκών Τρέξε Λόλα, Τρέξε και Trainspotting, εξιστορεί το ταξίδι ενός νεαρού Αμερικανού στο Βουκουρέστι, όπου θα ερωτευτεί μια ντόπια κοπέλα, για να ανακαλύψει ότι την διεκδικεί και ένας αδίστακτος αρχιμαφιόζος. Αν και οι κριτικές που ακολούθησαν την πρώτη προβολή της ταινίας είναι ανάμικτες, το στυλ και οι ηθοποιοί σου δημιουργούν μια θετική αίσθηση. Ελπίζουμε να μην απογοητευτούμε πολύ.

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ