Σύντομο μα σκοτεινό το πρώτο teaser του 2ου κύκλου του “Penny Dreadful”

Το teaser trailer με τίτλο “A Curse and a Blessing” είναι πέρα για πέρα σκοτεινό και μυστηριώδες

Το Showtime κυκλοφόρησε το πρώτο teaser trailer του επερχόμενου 2ου κύκλου του “Penny Dreadful”, το οποίο τιτλοφορείται “A Curse and a Blessing” και είναι πέρα για πέρα σκοτεινό και μυστηριώδες.

«Η ώρα ήρθε όταν έμαθα πως η κατάρα ήταν επίσης ένα είδος ευλογίας. Έμαθα να χρησιμοποιώ τα χαρίσματα που μου δόθηκαν. Θα κάνεις το ίδιο;», λέει η Eva Green, στο σύντομο αυτό κλιπ, καθώς ο Dorian Grey κοιτά με τρυφερότητα μια φωτογραφία της Vanessa Ives, ενώ στο επόμενο καρέ εκείνη καταρρέει στη μέση ενός χιονισμένου Λονδίνου, μετά από μια ακόμη τρομακτική, εσωτερική πάλη.

Με μια άριστη μίξη σύντομων και γρήγορων πλάνων, το teaser trailer μας αφήνει να ρίξουμε μια κλεφτή ματιά στο μέλλον των αγαπημένων μας πρωταγωνιστών, χωρίς ωστόσο να μας αποκαλύπτει, αυτόν τον «γνώριμο χαρακτήρα» που θα κάνει το ντεμπούτο του σε αυτόν τον κύκλο. Και ενώ όλοι πιστεύω μπορούμε να μαντέψουμε την ταυτότητα του μυστηριώδους αυτού χαρακτήρα, η επιβεβαίωση από τον John Logan δημιουργού της σειράς, δεν μπορεί παρά να είναι ευπρόσδεκτη.

Αν κρίνουμε από το ντεμπούτο της πρώτης σεζόν της σειράς, δεν θα ήταν καθόλου παράλογο, το να περιμένουμε ένα επίσης ανοιξιάτικο ντεμπούτο και από την 2η σεζόν.

Μείνε συντονισμένος.

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ