Κερδίστε πέντε μονές προσκλήσεις για την ταινία Τσεκούρι από Κόκκαλο!

Για την προβολή της Τετάρτης, 27 Ιουλίου

Όταν μια φυλή άγριων κανίβαλων Ινδιάνων απαγάγει την όμορφη Σαμάνθα από την μικρή πόλη Λαμπερή Ελπίδα, μια ετερόκλητη ομάδα πιστολάδων καθοδηγούμενη από τον Σερίφη Φράνκλιν Χαντ (Κερτ Ράσελ), ξεκινά να τη φέρουν πίσω, πριν αυτή γίνει το κυρίως πιάτο στη γιορτή των Ινδιάνων! Όμως οι εχθροί τους είναι πιο αδίστακτοι από όσο κανείς μπορεί να φανταστεί, βάζοντας έτσι την αποστολή και την ίδια την επιβίωση της, σε σοβαρό κίνδυνο. Ο Κερτ Ράσελ (Οι Μισητοί Οκτώ, Σύγκρουση στον Πράσινο Βάλτο), μαζί με την all-star ομάδα του, γίνεται ο οδηγός μας σε ένα σκληρό και ωμό οδοιπορικό μιας τρομοκρατημένης αποστολής διάσωσης στην Παλιά Δύση, σε μια ταινία που παραβιάζει όλες τις συμβάσεις του είδους.

Με ένα γουέστερν-θρίλερ για το σκηνοθετικό του ντεμπούτο, ο πρωτοεμφανιζόμενος Σ. Κρεγκ Ζάλερ κατάφερε να συγκεντρώσει ένα cult cast και να κερδίσει (όλες) τις εντυπώσεις, όπως και βραβεία σε ορισμένα από τα πιο «δύσκολα» φεστιβάλ του είδους. Οι Κερτ Ράσελ, Ρίτσαρντ Τζένκινς, Ντέιβιντ Αρκέτ, πρωταγωνιστούν σ’ αυτό το μείγμα χιούμορ, βίας και τρόμου, που θεωρείται ήδη κλασικό από τους ολοένα και περισσότερους οπαδούς του.

unspecified-768x1098

Η Ταινιοθήκη της Ελλάδος και το Reel σας δίνουν την ευκαιρία να διεκδικήσετε 5 μονές προσκλήσεις για την προβολή της ταινίας Τσεκούρι από Κόκκαλο, την Τετάρτη 27 Ιουλίου στον θερινό κινηματογράφο Λαϊς, στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος (Ιερά Οδός 48, Αθήνα 104 35), στις 23:10.  Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να στείλετε ένα e-mail στο contact@reel.gr με τη ένδειξη «Διαγωνισμός – Τσεκούρι από Κόκκαλο» και το ονοματεπώνυμό σας. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα το βράδυ της Τρίτης 26 Ιουλίου.

Καλή επιτυχία!

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ