Ελληνική μυθολογία και Χόλιγουντ ξανά μαζί. Δες το trailer του «Percy Jackson and the Sea of Monsters»

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Αλήθεια, τι έχει απογίνει αυτή η σειρά ταινιών με τον Percy Jackson βασισμένη στην αγαπημένη σειρά βιβλίων με το ίδιο όνομα; Το 2010, όταν κυκλοφόρησε η πρώτη ταινία με τίτλο “Percy Jackson and the Thief of Lightning” και ήρωα το παιδί που έχει πατέρα του τον Δία και μητέρα του μια θνητή, δεν πήρε και τις καλύτερες κριτικές ούτε από τον τύπο αλλά ούτε από το κοινό και με συνολικά έσοδα του στο παγκόσμιο box office να ανέρχονται στα $226,5 εκατομμύρια. Η ταινία προσπάθησε να χτυπήσει την σειρά “Harry Potter” και πολλοί την χαρακτήρισαν ως έναν κακό κλώνο της. Εδώ και τρία χρόνια περίπου δεν είχε ακουστεί σχεδόν τίποτα για την συνέχεια, ώσπου από το πουθενά μαθαίνουμε πως ξεκίνησαν τα γυρίσματα και να που σήμερα έχουμε και το πρώτο trailer!

O Chris Columbus φεύγει από την καρέκλα του σκηνοθέτη και την θέση του παίρνει ο Thor Freudenthal που οι μόνες μεγάλου μήκους ταινίες που έχει να δείξει στο βιογραφικό του είναι τα “Hotel for Dogs” και “Diary of a Wimpy Kid”. Η δεύτερη ταινία θα έχει τίτλο “Percy Jackson & the Sea of Monsters” και θα βασίζεται στο δεύτερο κατά σειρά βιβλίο της σειράς όπου ακολουθεί τον Percy σε ένα επικό ταξίδι όπου προκειμένου να πραγματοποιήσει το πεπρωμένο του ενώνεται με τους ημίθεους φίλους του, με σκοπό να ανακτήσει το Χρυσόμαλλο Δέρας και να σώσει την κατασκήνωση των Ημίαιμων.

Να περιμένεις τα κλασσικά εντυπωσιακά εφε, πολλά μυθικά τέρατα και αναφορές στην ελληνική μυθολογία σε κάθε σχεδόν πλάνο της. Η αλήθεια είναι πως με το πρώτο διασκέδασα βλέποντας το και το δεύτερο φαίνεται να είναι πιο εντυπωσιακό και επικό (από ότι φαίνεται θα προσθέσει μέσα και το στοιχείο «Τιτάνες»). Ο Logan Lerman (μπορεί να τον θυμάσαι και από το πιο πρόσφατο The Perks of Being a Wallflower) επιστρέφει στον ρόλο του Percy Jackson και στο καστ προστίθενται και οι Nathan Fillion, Stanley Tucci, Anthony Head.

H ταινία αναμένεται στις ελληνικές αίθουσες τον Αύγουστο. Δες το trailer παρακάτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ