Ο Μάστερ-Χόφμαν για 2η φορά στη σκηνοθετική καρέκλα

...

Γράφει η Bάσω Γκαγκά

Πρόσωπο των τελευταίων ημερών τείνει να γίνει ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν, με το buzz του περιβόητου “The Master να έχει φτάσει στα ύψη. Απ’ ότι φαίνεται όμως, ένας τόσο επιλεκτικός καλλιτέχνης όπως αυτός δεν περιορίζεται μόνο σε ρόλους μπροστά από τις κάμερες, αλλά ετοιμάζεται μετά από 2 ιδιαίτερα παραγωγικές χρονιές να δοκιμάσει για δεύτερη φορά την τύχη του και πίσω απ’ αυτές, σε ένα από τα πιο περιζήτητα σενάρια της “Μαύρης Λίστας” του Χόλυγουντ για το 2011.

Ο λόγος για το “Ezekiel Moss”, μια ιστορία για έναν περίεργο ξένο με τη μοναδική ιδιότητα να μιλάει στους νεκρούς (πολύ πέραση αυτό το στόρι τώρα τελευταία). Η άφιξη του μυστηριώδους άντρα σε μια μικρή πόλη της Νεμπράσκα, επηρεάζει την καθημερινότητα των ντόπιων και ιδίως μιας χήρας και του μικρού και ιδιαίτερα περίεργου γιου της.

Το σενάριο υπογράφει ο Κέιθ Μπάνιν, ενώ η παραγωγός Κάθι Σάλμαν της Mandalay Pictures που έχει αναλάβει την ταινία, δήλωσε ότι ο Χόφμαν είναι ένα μεγάλο ταλέντο της γενιάς μας και είναι ενθουσιασμένοι με το γεγονός ότι αυτή η μαγευτική, γοτθική εξερεύνηση της πίστης και του υπερφυσικού θα σκηνοθετηθεί από τα ικανά χέρια του.

Να θυμίσουμε ότι δημοφιλής ηθοποιός έκατσε για πρώτη φορά στην καρέκλα του σκηνοθέτη το 2010 για το “Jack Goes Boating”. Το όνομά του βέβαια φιγουράρει και στο δεύτερο μέρος του “The Hunger Games: Catching Fire” που περιμένουμε σε κάτι περισσότερο από ένα χρόνο.  Για την ώρα το “The Master” και η 1η του Νοέμβρη μοιάζει πλέον πολύ κοντά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ