Πρώτες φωτογραφίες της Amy Adams και του Jeremy Renner από το «Arrival»

To sci-fi του Denis Villeneuve

Μια από τις πολυαναμενόμενες ταινίες της σεζόν που μας έρχεται είναι το sci-fi drama «Arrival» του Denis Villeneuve (8 Δεκεμβρίου στη χώρα μας), ο οποίος μας έχει δώσει κάποιες από τις πιο καλές ταινίες των τελευταίων χρόνων, όπως τα «Sicario«, «Enemy» και «Prisoners«. ‘

Το «Arrival»συγκεντρώνει το πρωταγωνιστικό καστ των Amy Adams, Jeremy Renner, Michael Stuhlbarg, και Forrest Whitaker, οι οποίοι εμπλέκονται σε μια ιστορία που περιστρέφεται γύρω από μια επίλεκτη ομάδα ανθρώπων που αναλαμβάνουν να εξερευνήσουν τις προθέσεις των εξωγήινων διαστημοπλοίων που πρόσφατα προσγειώθηκαν στον πλανήτη μας.

Η Amy Adams μας πληροφόρησε πως » Δεν πρόκειται για μια ιστορία από κάποιο graphic novel ή ένα φανταστικό σύμπαν. Αυτό που συμβαίνει στην ταινία λαμβάνει χώρα στον κόσμο μας, τον τωρινό, όπως τον γνωρίζουμε.».

Όσο για τον χαρακτήρα της : «Μοιάζει πολύ αληθινή, σαν κάποιον που ξέρω ή που θα ήθελα να συζητήσω μαζί του. Συναισθηματικά το ταξίδι που έκανα μαζί της ήταν πολύ ψυχοφθόρο για εμένα.»

Όσον αφορά τους εξωγήινους σε αυτή την ταινία, δεν πρόκειται για περίεργα πράσινα πλασματάκια με high-tech όπλα που επιθυμούν να αφανίσουν το ανθρώπινο γένος. Πρόκειται περισσότερο για ένα μείγμα πλασμάτων που συνδυάζουν στοιχεία που θα βρίσκονταν σε μια ταινία του Stanley Kubrick, αλλά και του Steven Spielberg.

Μπορείτε να δείτε παρακάτω τις πρώτες φωτογραφίες με την Amy Adams και τον Jeremy Renner από το «Arrival», το επερχόμενο sci-fi, που θα είναι περισσότερο δραματικό και με τροφή για σκέψη, παρά με θρίλερ στοιχεία :

Arrival-4-620x413

Arrival-Amy-Adams

Μαρίνα Βερλέκη

Η Μαρίνα είναι ένας αποτυχημένος κλώνος stormtrooper, επομένως περιορίζεται στο να γράφει και να σχολιάζει συνεχώς. Αλλά κατά βάθος θα ήθελε να είναι το σκισμένο all-star του Mark Renton.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*