Πρώτες φωτογραφίες από τη νέα ταινία του Terrence Malick, «Knight of Cups»

...

Γράφει η Βαρβάρα Κοντονή

Μετά από το συμπαντικό «Tree of Life» το οποίο δίχασε κοινό και κριτικούς, ο Τέρενς Μάλικ επιστρέφει με τρεις ταινίες μέσα στο 2013, δυο από τις οποίες μάλιστα πρόκειται να ‘φιλοξενήσουν΄τους ίδιους πρωταγωνιστές, και συγκεκριμένα τους Κρίστιαν Μπέϊλ, Νάταλι Πόρτμαν και Κέϊτ Μπλάνσετ.

Λίγες μέρες πριν,  κυκλοφόρησαν μάλιστα και οι πρώτες φωτογραφίες από τη μια εκ των ταινιών, που φέρει τον τίτλο «Knight of Cups» (κι άλλος Knight για τον Μπέϊλ;), οι οποίες δείχνουν τους Μπέϊλ-Πόρτμαν, σε  τρυφερές στιγμές σε κάποια παραλία, να αγγαλιάζονται, να γελούν και μάλιστα σε μια από αυτές να βλέπουμε τον Μπέϊλ να της φτιάχνει τα…μαλλιά!

Η ταινία αποτελεί την πρώτη δουλειά της Πόρτμαν, έπειτα από το «Black Swan» και το διάλλειμα προκειμένου να φέρει στον κόσμο το μωράκι της, ενώ είναι και η πρώτη μετα-batman ταινία του Μπέϊλ.

Το μόνο που ξέρουμε προς το παρόν για το story της ταινίας, είναι πως πρόκειται για την ιστορία ενός άντρα που αναζητά την αγάπη και την αλήθεια.  Ξέορυμε τον Μάλικ και για μια ακόμη φορά φαίνεται πως το φιλοσοφικό υπόβαθρο, θα αποτελεί τον κεντρικό προωταγωνιστή της ταινίας του.

Μέχρι να μάθουμε περισσότερα, εσείς μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στις φωτογραφίες παρακάτω και να μας πείτε τη γνώμη σας.  Σας πείθει η χημεία Μπέϊλ-Πόρτμαν;

Πηγή Daily Mail.

Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ