Ποια θα ήθελε η Meryl Streep να την υποδυθεί σε ενδεχόμενη βιογραφική ταινία;

Μια επιλογή που ξαφνιάζει

Όταν ρωτήθηκε κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με τη Huffington Post για το ποια θα ήθελε να την υποδυθεί σε μια ενδεχόμενη βιογραφική ταινία για τη ζωή της, η Meryl Streep έδωσε μια ενδιαφέρουσα απάντηση που ξάφνιασε πολλούς.

«Η Amy Schumer, φυσικά», είπε η διάσημη ηθοποιός, χωρίς κανένα δισταγμό.

Ακόμα και η ίδια η Amy Schumer δεν μπόρεσε να κρύψει την έκπληξη της όταν το έμαθε, καθώς το ρεπερτόριο της είναι πολύ διαφορετικό από της Streep, με κατεύθυνση προς την κωμωδία.

Η ταλαντούχα Schumer ξεκίνησε από stand-up comedy, αλλά έγινε πιο αναγνωρίσιμη, λόγω της εισπρακτικής επιτυχίας του “Trainwreck” («Κατακούτελα»), το οποίο έγραψε, ενώ είχε και τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Η ταινία αφορούσε μια καριερίστα, στη ζωή της οποίας έρχονται τα πάνω κάτω όταν γνωρίζει τον ιδανικό άντρα και κέρδισε δυο υποψηφιότητες στις Χρυσές Σφαίρες. Φέτος, οι φαν της Schumer θα έχουν την ευκαιρία να τη δουν σε κάτι διαφορετικό, στη δραματική ταινία “Thank you for your service”.

Από την άλλη, τη Streep απολαύσαμε αυτό το καλοκαίρι στο “Florence Foster Jenkins”(«Florence: Φάλτσο σοπράνο»), το οποίο μπορεί να της χαρίσει μια ακόμα υποψηφιότητα για Όσκαρ, ενώ προσεχώς, θα πρωταγωνιστήσει στο μιούζικαλ “Mary Poppins Returns”.

Τέλος, δεν υπάρχει καμία ένδειξη για την πραγματοποίηση μιας βιογραφικής ταινίας για τη ζωή της Streep. Επιπλέον, οι δυο γυναίκες γνωρίζονται και η Streep θα μπορούσε να αστειεύεται. ‘Η μήπως όχι;

Σοφία Κυριλλίδου

Ο κινηματογράφος για εκείνη ήταν πάντα εκεί: Σα μαθήτρια -κρυφά από τους γονείς- νοίκιαζε ταινίες από το videoclub, σα φοιτήτρια σπούδασε κινηματογράφο. Άλλωστε, πάντα της άρεσαν τα ταξίδια!
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ