Το trash απενοχοποιείται στο τρέιλερ του «Piranhas 3DD»

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Το πρώτο μέρος των Piranhas το βρήκα απίστευτα trash αλλά και απίστευτα διασκεδαστικό. Έτσι όπως τελείωσε περίμενες πως θα υπήρχε και sequel. Και γιατί όχι; Όταν ανακοινώθηκε ο τίτλος του, “Piranha 3DD”, καταλαβαίνεις αμέσως πως ούτε αυτή η ταινία θα πάρει τον εαυτό της στα σοβαρά. Και αυτό βγαίνει και στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε χτες.

Αυτή την φορά τα αγαπημένα σε όλους σαρκοφάγα ψαράκια επιστρέφουν και μετακομίζουν σε ένα υδάτινο πάρκο όπου κοπέλες με “μεγάλο” ταλέντο στην υποκριτική βρέχονται και λιάζονται. Το μπουφέ μόλις σερβιρίστηκε… Το τρέιλερ έχει τα πάντα από wtf σκηνές με τον Ving Rhames να το παίζει Rose McGowan στο “Planet Terror” μέχρι και τον David Hasselhoff σε ρόλο ναυαγοσώστη παρακολουθώντας τον πανικό στην πισίνα του πάρκου και απλά να μην κάνει τίποτα.

Η ταινία σίγουρα θα είναι άλλη μια κακή ταινία αλλά μια διασκεδαστική κακή ταινία. Κι εκεί που θεωρούσες ασφαλές να ξαναβάλεις τα 3D γυαλιά σου, δες το τρέιλερ και σκέψου εάν θες να τα φορέσεις για άλλη μια φορά. H ταινία βγαίνει το καλοκαίρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ