Το trailer του Pitch Perfect ή αλλιώς σαν να πηγαίνει σινεμά το Glee

...

Γράφει ο Δημήτρης Ασπρολούπος

Η MTV icon Anna Kendrick μαζί με άλλους νέους, ωραίους και αστείους πρωταγωνιστές, πρωταγωνιστεί στην κωμωδία-μιούζικαλ Pitch Perfect. Η ταινία αποτελεί την κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου του Mickey Rapkin «Pitch Perfect: The Quest for Collegiate A Cappella Glory». Η Kendrick υποδύεται μια μάλλον ντροπαλή κοπέλα που αρχίζοντας στο πανεπιστήμιο, θα συμμετέχει σε ένα γυναικείο a cappella γκρούπ που προσπαθεί να ανταγωνιστεί τον αντίστοιχο και πολύ πετυχημένο ανδρικό. Την ταινία σκηνοθέτει ο πρωτοεμφανιζόμενος θεατρικός σκηνοθέτης Jason Moore που το 2004 είχε υπάρξει υποψήφιος σκηνοθέτης για Tony για το μιούζικαλ του Avenue Q, ενώ το σενάριο υπογράφει o Kay Cannon, ένας από τους βασικούς σεναριογράφους του τηλεοπτικού 30 Rock.

Το όλο στόρυ μοιάζει πολύ με την υπερεπιτυχιμένη τηλεοπτική σειρά Glee όταν αυτή συναντάει το Bring it On και το Step Up και όπως φαίνεται από το trailer θα έχει πολλές διασκευές σύγχρονων pop τραγουδιών. Ειδική μνεία και στην Fat Amy που φαίνεται από τώρα ότι θα έχει τον πιο ξεκαρδιστικό χαρακτήρα. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αμερικάνικες αίθουσες τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Δείτε παρακάτω το trailer.

Δημήτρης Ασπρολούπος

Αγαπώ τον Χίτσκοκ, τον Φιντσερ, τον Χάνεκε, τον αγγλικό ρεαλισμό και το σκανδιναβικό σινεμά αλλά παράλληλα έχω και ένα soft spot για τον Γουές Αντερσον.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ