Πως θα ήταν το φινάλε του Glee με τον Cory Monteith

...

glee-acteur-cory-monteithΓράφει η Δανάη Σωπασή

Πέρασαν ήδη πέντε μήνες από τον χαμό του Cory Monteith. Ο 31χρονος πρωταγωνιστής της νεανική μουσικο-χορευτικής σειράς Glee ενσάρκωνε τον Finn. Έναν νέο που ήταν για χρόνια στην ομάδα του Glee και μόλις φέτος είχε βάλει σε μια τάξη τα όνειρα του. Ο «Fin» και η «Rachel» (Lea Michele) ήταν από τα πρώτα ζευγάρια, και μέλη του Glee που αγάπησαν οι θαυμαστές της σειράς, με την ιστορία τους να περνάει από πολλές δοκιμασίες. Στην φετινή σεζόν και ενώ θα βλέπαμε την νέα τους προσπάθεια και πορεία μαζί, συνέβη το τραγικό αληθινό γεγονός. Τόσο οι θαυμαστές όσο και οι συντελεστές του Glee μιλούν ακόμα για τον αξιοθαύμαστο πρωταγωνιστή και συνεργάτη τους. Η μεγαλοψυχία και ατυχώς ταύτιση του ρόλου του με την πραγματική ζωή. Ο Cory ήταν πάντα ένας άνθρωπος που νοιαζόταν για τους συνεργάτες του, μα είχε μια κάπως διαφορετική ιδέα για την ζωή του.

 Πρόσφατα ο Ryan Murphy, δημιουργός του Glee, μιλώντας στο περιοδικό Entertainment Weekly, πρόσφερε μια εκτενή αναφορά στον Cory Monteith και φανέρωσε την ιδέα που είχαν σχεδιάσει για το φινάλε της ιστορίας. Στο εν λόγω πλάνο θα ήταν ο «Fin» με την «Rachel» καθορίζοντας την τελευταία σκηνή. Ο «Finn» θα ήταν πλέον ένας επιτυχημένος δάσκαλος που θα είχε ξεπεράσει όλες τις φοβίες και δυσκολίες του, ενώ η Rachel καταφέρνει τελικά το όνειρο ζωής της, να γίνει μια σταρ του Broadway. Καθώς ο Finn συνεχίζει την ζωή του στο Ohio, η Rachel φέροντας τα χαρμόσυνα νέα. Συγκεκριμένα η Rachel θα πήγαινε ξανά στην ομάδα του Glee να ανταμώσει τα παιδιά και φυσικά εκείνον. Τότε ο Finn θα την ρωτούσε : «τι κάνεις εδώ;» και εκείνη θα απαντούσε: «γύρισα σπίτι». Και ύστερα από την έκπληξη και την χαρά θα ολοκληρωνόταν έτσι η έκτη και τελευταία σεζόν του Glee.

 2-05-the-rocky-horror-glee-show-finn-and-rachel-17474844-1280-720Ο θάνατος του Cory Monteith που συνέβη τον Ιούλιο 2013 σε ξενοδοχείο του Καναδά ύστερα από μίξη ναρκωτικών ουσιών και αλκοόλ, συνεχίζει να συγκλονίζει το κοινό. Πρώτα με την ομιλία της Lea Michele στα καλοκαιρινά βραβεία Teen Choice Awards και το βίντεο για τον Cory, αλλά και οι αναφορές στο ίδιο το επεισόδιο του Glee, λίγο καιρό αργότερα που ήταν άκρως συγκινητικό. Μα και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών και η προσπάθεια τους να το ξεπεράσουν.

Το σίγουρο είναι πως, όπως μας διδάσκει το Glee όλα αυτά τα όμορφα χρόνια, δεν είναι ποτέ αργά για να αλλάξεις την ζωή σου, ακόμα και αν η προσπάθεια σου θα δείχνει αρχικά δύσβατη και ακατόρθωτη. Εμείς προς το παρόν απολαμβάνουμε τα υπέροχα επεισόδια του Glee, ενώ ανυπομονούμε για τις επερχόμενες εξελίξεις της έκτης και τελικής σεζόν.

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ