Τα κινηματογραφικά αμάξια που αγαπήσαμε…στον τοίχο μας

...

Γράφει ο Παναγιώτης Μήτσικας

Ο κινηματογράφος σίγουρα είναι μία υψηλή μορφή τέχνης(τις περισσότερες φορές) κι αυτό είναι από μόνο του έναυσμα για αρκετούς δημιουργούς, ώστε να «χτίσουν» πάνω στην τέχνη αυτή με τη δική τους προσωπική καλλιτεχνική άποψη.

Κάπως έτσι ενήργησε και ο Jesus Prudencio, με βάση τη Σεβίλλη της Ισπανίας, δημιουργώντας το site www.carsandfilms.com. Όπως τόσο ξεκάθαρα υποδηλώνει το όνομα, ο ιστότοπος αυτός έχει ως κεντρικό θέμα αυτοκίνητα που «πρωταγωνίστησαν» σε διάσημες ταινίες, ζωγραφισμένα πλέον σε μορφή πόστερ. Ο χαρακτήρας των εν λόγω δημιουργιών είναι αρκετά minimal, παρουσιάζοντας μόνο το εκάστοτε αμάξι, τον τίτλο και τους συντελεστές της κάθε ταινίας.

Τα έργα του διατίθενται προς πώληση στο προαναφερθέν site και περιλαμβάνουν οχήματα όπως η Delorean του «Επιστροφή στο Μέλλον»,  το βανάκι του «Little Miss Sunshine«, τη βέσπα του «Διακοπές στη Ρώμη», το ταξί του «Ταξιτζή» και πολλά ακόμη.

Δε θα έμοιαζαν υπέροχα σε οποιοδήποτε τοίχο του σπιτιού σας;

Παναγιώτης Μήτσικας

Ο Παναγιώτης Μήτσικας είναι το νόθο παιδί του Woody Allen και του Fox Mulder. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει ξεκινήσει ένα indie coming-of-age road trip, ώστε να ανακαλύψει τον εαυτό του.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*