Ετοιμάσου για το «Viral»

...

Είσαι φοιτητής. Φτιάχνεις μια ταινία μικρού μήκους την οποία βλέπει ένα στούντιο του Χόλιγουντ και στην αγοράζει. Γίνεσαι πλούσιος. The end. Κάπως έτσι είναι και η ιστορία του Τιμ Σεσμάιστερ, φοιτητή του UCLA, όπου κατάφερε να πουλήσει τα δικαιώματα της μικρού μήκους του ταινίας «Viral» στη Screen Gems.

Η ταινία του είχε αρκετή επιτυχία όταν παιζόταν σε διάφορα κινηματογραφικά φεστιβάλ. Σε ένα από αυτά γνώρισε και τον Στήβεν Σούσκο (σεναριογράφο της «Κατάρας» (The Grudge)) στον οποίο έδωσε κι ένα αντίγραφο της ταινίας του. Ο Σούσκο εντυπωσιάστηκε και το έδωσε στον παραγωγό Ρόι Λι («Σήμα Κινδύνου» (The Ring), «Κατάρα» (The Grudge)). Ο Λι ξετρελάθηκε ο οποίος με την σειρά του το πήγε στην Screen Gems στην οποία πούλησε και τα δικαιώματά της ταινίας. Τώρα ο Τιμ Σεσμάιστερ και ο αδερφός του Ματ γράφουν το σενάριο για της ταινίας με τον Τιμ να είναι στην καρέκλα του σκηνοθέτη.

Τα πάντα είναι θέμα P.R. τελικά.

Πρόκειται για την ιστορία δυο φίλων, της Τζούλιας και της Αλέξις, που ενώ θα έπρεπε να διαβάζουν η Αλέξις αποφασίζει να μπει στο ίντερνετ και προκαλεί κάποιον… ή κάτι… Μπορείς να δεις το τρέιλερ της μικρού μήκους ταινίας παρακάτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*