Ο αδελφός του Prince Charming γίνεται live-action μεταφορά από τη Disney

Άλλη μία ταινία στον ατέλειωτο κατάλογο των live-action παιδικών ταινιών

Η εισπρακτική επιτυχία του «Maleficent» και του πρόσφατου «Cinderella», φαίνεται πως άνοιξε την «όρεξη» της Disney που απέκτησε τα δικαιώματα για τη live-action μεταφορά της ιστορίας του αδελφού του Prince Charming. Η κωμωδία θα ασχολείται με το εκ διαμέτρου αντίθετο έτερο μέλος της οικογενείας του κλασικού πρίγκηπα των παραμυθιών, που αποτυγχάνει να δικαιώσει το όνομα του αδελφού του.

Μετά τη στροφή του «Maleficent» σε origin stories παρεξηγημένων πρωταγωνιστών των παραμυθιών που αγαπήσαμε, τα live-action remakes έχουν πάρει ανεξέλεγκτη τροπή, παρότι το συγκεκριμένο ακούγεται υποσχόμενο -αν γίνει σωστά. Εδώ έγκειται η ένσταση με το όνομα του σεναριογράφου, Matt Fogel, υπεύθυνου για το «αριστούργημα» Big Momma’s House: Like Father Like Son (ναι, ούτε καν το original).

Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες για τον σκηνοθέτη και το πρωταγωνιστικό καστ, ώστε να δούμε αν η πλάστιγγα θα γείρει προς την κωμωδία ή το «δράμα».

Παναγιώτης Μήτσικας

Ο Παναγιώτης Μήτσικας είναι το νόθο παιδί του Woody Allen και του Fox Mulder. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει ξεκινήσει ένα indie coming-of-age road trip, ώστε να ανακαλύψει τον εαυτό του.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ