Τρέιλερ του «Prometheus» του Ρίντλεϊ Σκοτ

...

OK, είδαμε φωτογραφίες, διαβάσαμε συνεντεύξεις, είδαμε πόστερ και τρία teaser που έκαναν αντίστροφη μέτρηση για το τρέιλερ ώσπου επιτέλους σήμερα κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του «Prometheus» του Ρίντλεϊ Σκοτ.

Οι πρώτες μας εντυπώσες; Με το που πέφτουν οι τίτλοι του τρέιλερ, που στην ουσία περισσότερο teaser είναι κι αυτό παρά τρέιλερ, νομίζεις πως καταλάθος έβαλες να δεις το «Alien», ενώ το τρέιλερ αν και στην ουσία δεν δείχνει σχεδόν τίποτα καταφέρνει να σε υποβάλει, ως ένα βαθμό, με την ατμόσφαιρά του. Οι φράσεις που κάποιος λέει «it was so wrong» και «I’m sorry» είναι το κερασάκι στην τούρτα.

Όσο μυστήριο περιβάλει το τρέιλερ άλλο τόσο περιβάλει και την υπόθεση που μιλάει για ένα πλήρωμα που ταξιδεύει στο αστρικό σύστημα Zeta Riticuli για να συναντήσει τους δημιουργούς τους, όταν εξωγήινα αντικείμενα βρέθηκαν στην Αφρική το 2058 που έδειχναν πως η Γη τροποποιήθηκε για μπορέσουν να ζήσουν οι άνθρωποι. Όμως ένα μέλος του πληρώματος κλέβει τον κώδικα τροποποίησης και έτσι βάζοντας τους ανθρώπους εναντίον των «θεών»/δημιουργών.

Κι όσο περιμένουμε με αρκετή ανυπομονησία την ταινία απολαύστε το τρέιλερ παρακάτω και περιμένουμε την γνώμη σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ