Νέο promo trailer για το «American Horror Story: Coven»!

...

Γράφει ο Παναγιώτης Μήτσικας

Η τρίτη σεζόν του «American Horror Story: Coven» μας έχει ήδη εξάψει τη φαντασία, όπως έχουμε αναφέρει και στα προηγούμενα teaser της σειράς που παρουσιάσαμε. Οι πρώτες εικόνες από την επερχόμενη νέα σεζόν, ξεχωρίζουν για το στυλ τους όπως έχουμε επισημάνει, και το νέο trailer που σας έχουμε απόψε δε θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση.

Το εν λόγω video, με τίτλο «American Horror Story Coven: School», μας δίνει μία πρώτη γεύση από την εμφάνιση της Kathy Bates, της Emma Roberts(We’re the Millers) και της Gabourey Sidibe(Precious) στο ντεμπούτο τους στη σειρά, ενώ βλέπουμε εκ νέου τις regulars Jessica Lange και Taissa Farmiga, αλλά και την Sarah Paulson, καθηγήτρια στη σχολή για νεαρές μάγισσες στην ιστορία που δημιούργησε ο Ryan Murphy.

O παραγωγός Tim Minear, πρόσφατα δήλωσε πως παρότι ο τόνος της νέας σεζόν παραμένει δραματικός, αυτή τη φορά το στοιχείο του χιούμορ θα έχει ισχυρότερη παρουσία. Θυμίζουμε πως το «American Horror Story: Coven» κάνει πρεμιέρα στις 9 Οκτωβρίου στο τηλεοπτικό δίκτυο FX. Απολαύστε το ολοκαίνουργιο trailer!

Παναγιώτης Μήτσικας

Ο Παναγιώτης Μήτσικας είναι το νόθο παιδί του Woody Allen και του Fox Mulder. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει ξεκινήσει ένα indie coming-of-age road trip, ώστε να ανακαλύψει τον εαυτό του.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*