Διεκδικείστε μια διπλή πρόσκληση για την γαλλική κωμωδία «Μαμά, Γύρισα»!

Φυσικά στο Σινέ Λιλά

H Stephanie (Alexandra Lamy) είναι μια 40αρα αρχιτέκτονας που αναγκάζεται να μετακομίσει με την μητέρα της αφότου μια κακή εργασιακή απόφαση της στοίχησε τη δουλειά της – και πρακτικά όλο της το βιος.

Η αρχική τους συγκατοίκηση είναι κάπως καταστροφική και αυτό καταλήγει να μας φέρει μια ελαφρά κωμωδία με δραματικά στοιχεία, που είναι όσο προβλέψιμη φαντάζεστε. Η μητέρα της ξυπνάει την Stephanie από τις 6 το πρωί για να «πάει να βρει δουλειά», αλλά και της τη λέει επειδή χρησιμοποιεί το λάθος μαχαίρι για να αλοίψει βούτυρο στο ψωμί της (μόνο στη Γαλλία αυτά).

13814449_10153568847512587_1050460067_n

Η Ζοζιάν Μπαλασκό πρωταγωνιστεί με μπρίο σε μια κωμωδία για όλους τους 40άρηδες που αναγκάζονται, σήμερα, να… γυρίσουν στη μαμά!

Για να διεκδικήσετε την διπλή πρόσκληση για την προβολή του «Μαμά, Γύρισα!» στο Cine Lila (Νάξου 115, Πατήσια) το Σάββατο 23/07 στις 20:50 ή στις 22:50, δεν έχετε παρά να μας στείλετε ένα e-mail στο contact@reel.gr με την ένδειξη «Διαγωνισμός – Μαμά, Γύρισα!», μαζί με τα στοιχεία σας, καθώς και την ημέρα προβολής και ώρας της αρεσκείας σας. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί το βράδυ της Παρασκευής, 22 Ιουλίου.

Καλή επιτυχία!

Διαβάστε εδώ την κριτική μας για την ταινία

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ