Κερδίστε μια διπλή πρόσκληση για την ταινία “Πριν Έρθεις Εσύ”

Για θερινές ρομαντζάδες

Η Λουίζα «Λου» Κλαρκ ζει σε µια ήσυχη πόλη της Αγγλικής επαρχίας. Χωρίς καµία ξεκάθαρη κατεύθυνση στη ζωή της, η ιδιόρρυθµη 26χρονη τρέχει από τη µία δουλειά στην άλλη για να βοηθήσει οικονοµικά την οικογένειά της. Η πηγαία ζωντάνια και χαρά της θα δοκιµαστούν, όταν θα αποδεχθεί µια θέση για δουλειά, αναλαµβάνοντας τη φροντίδα του Γουίλ Τρέινορ, ενός πλούσιου νεαρού τραπεζίτη, ο οποίος πριν δύο χρόνια καθηλώθηκε σε αναπηρικό αµαξίδιο. Έχοντας χάσει την περιπετειώδη διάθεσή του, ο Γουίλ έχει καταθέσει τα όπλα. Μέχρι τη στιγµή που η Λου εισβάλλει στη ζωή του για να του υπενθυμίσει ότι η ζωή είναι κάτι που αξίζει να παλεύεις.

Βασισμένη στο βραβευμένο best seller της Τζότζο Μόις, το «Πριν Έρθεις Εσύ» θα µας υπενθυμίσει πως πολλές φορές βρίσκεις την αγάπη εκεί που δεν το περιδένεις. Και κάποιες φορές σε πηγαίνει εκεί που δεν περίμενες ποτέ ότι θα φτάσεις.

Αν και εμάς εδώ στο Reel η ταινία δεν μας φάνηκε και τόσο “αθώα” όσο μοιάζει να είναι, εντούτοις το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βρει το κοινό της, μιας που είδος του ρομάντζου δεν θα σταματήσει ποτέ να συγκινεί και να προσελκύει το κοινό, ιδιαίτερα στα πλαίσια των αγαπημένων μας, θερινών προβολών.

Για να διεκδικήσετε μια διπλή πρόσκληση για την προβολή του “Πριν Έρθεις Εσύ” στο Σινέ Λιλά (Νάξου 115, Πατήσια) τη Δευτέρα 8/8,  δεν έχετε παρά να μας στείλετε ένα e-mail στο contact@reel.gr με την ένδειξη «Διαγωνισμός – Πριν Έρθεις Εσύ», μαζί με τα στοιχεία σας, καθώς και την ώρα προβολής της αρεσκείας σας (20:50 ή 23:00). Ο νικητής θα ειδοποιηθεί το βράδυ της Κυριακής, 7 Αυγούστου.

Καλή επιτυχία!

unspecified

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ