Μια ακόμη ευκαιρία για να δεις το Inferno

Διεκδίκησε μια διπλή πρόσκληση για την προβολή στον κινηματογράφο Oscar Digital Cinema!

Ο καθηγητής του Harvard και master της σημειολογίας Robert Langdon ξυπνάει σε ένα ιταλικό νοσοκομείο με αμνησία, έχοντας τρομερούς πονοκεφάλους και βλέποντας φρικτά και ακαταλαβίστικα οράματα. Για να σώσει την ίδια του τη ζωή ενώνει τις δυνάμεις του με τη Sienna Brooks (Felicity Jones), μια γιατρό που ελπίζει να τον βοηθήσει να ανακτήσει τη μνήμη του. Μαζί ξεκινούν έναν αγώνα δρόμου διασχίζοντας την Ευρώπη, ενάντια στο χρόνο που απειλεί να φέρει στο φως μια θανάσιμη συνομωσία ικανή να οδηγήσει σε αφανισμό ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Ron Howard επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη, σκηνοθετώντας το πρόσφατο best seller μυθιστόρημα του Dan Brown (The Da Vinci Code), Inferno, που ακολουθεί ξανά τον καθηγητή Robert Langdon (Tom Hanks) σε μια αποστολή όπου τα κρυμμένα στοιχεία τον συνδέουν στενά με το μεγάλο ποιητή Δάντη. Ο Hanks πλαισιώνεται από ένα λαμπρό καστ ηθοποιών, με τη Felicity Jones (The Theory of Everything) στο ρόλο της βοηθού του Sienna, αλλά και τους Irrfan Khan (Life of Pi), Omar Sy (The Intouchables), Ben Foster (Warcraft: The Beginning) και Sidse Babett Knudsen (Westworld). Υπεύθυνος για τη διεύθυνση φωτογραφίας είναι και πάλι ο Salvatore Totino που είχε αναλάβει να υλοποιήσει το όραμα του Ron Howard και στις ταινίες The Da Vinci Code και Angels & Demons.

Τώρα έχετε την δυνατότητα να διεκδικήσετε μια διπλή πρόσκληση για την προβολή της ταινίας στον κινηματογράφο Oscar Digital Cinema, για όποια από τις ώρες προτιμάτε (18:00, 20:10 και 22:20). Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να στείλετε email στο contact@reel.gr με τη ένδειξη «Διαγωνισμός –Inferno» και το ονοματεπώνυμο σας.  Ο νικητής θα ειδοποιηθεί με προσωπικό μήνυμα το Σάββατο 15 Οκτωβρίου.

Καλή επιτυχία!

infrn_poster-35x50_gr_rdate-717x1024

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ