Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Brad Pitt

...

Γράφει ο Νικόλας Θεοδωράκηςfury

Ο Κινηματογράφος, ειδικά πριν ενισχυθεί από τον Ήχο, ήταν η ακολουθία εικόνων. Εικόνες που σε ταξίδευαν, σου γνώριζαν καινούργια μέρη και παλιές εποχές. Ο  David Ayer, σκηνοθέτης των ,Training Day-σενάριο- και End of Watch -σενάριο και σκηνοθεσία- αλλά  και του αναμενόμενου Fury με τον Brad Pitt, εκδηλώνει μια ιδιαίτερη αγάπη για την εικόνα.

Εκτός από την παραπάνω φωτό, η οποία ήταν και η πρώτη επίσημη που κυκλοφόρησε για την ταινία, ο ίδιος ο σκηνοθέτης δημοσιεύει στον λογαριασμό του στο twitter @DavidAyerMovies  μια φωτό από τα γυρίσματα κάθε μέρα, χαρίζοντας μας μοναδικές κινηματογραφικές στιγμές. Προσωπικά, εντυπωσιάστηκα ιδιαίτερα από την παρακάτω.

Πάντως, οι φωτό, σου δίνουν μια εντυπωσιακή αίσθηση κινηματογράφου, όπως αυτή με τον Shia LaBeouf, να διακρίνεται μέσα σε ένα λαβύρινθο μηχανημάτων, από τον οποίο εσύ στην ταινία θα νομίζεις ότι είναι μέσα στο τανκ.

fury day 13

Από την άλλη, οι περισσότερες φωτό, σου θυμίζουν παλιό ντοκιμαντέρ του Β’ Παγκοσμίου. Αυτός είναι και ο σκοπός βέβαια, καθώς η ταινία αφορά μια ομάδα αμερικανών τανκιστών, οι οποίοι έρχονται αντιμέτωποι με υπέρτερες δυνάμεις λίγο πριν το τέλος του Πολέμου. Η ταινία που πρωταγωνιστούν επίσης οι Shia LaBeoufLogan Lerman, Jason Isaacs, και Michael Pena, συνεχίζει να γυρίζεται στην Αγγλία με ημερομηνία κυκλοφορίας τον Νοέμβρη του 2014.

fury 15 october fury 18 october

fury day 7

fury day 5

fury day 12

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ