Οι πρώτες φωτογραφίες των Sentinels από το Comic-Con

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Όλες αυτές τις μέρες γίνεται ένα μικρός πανικός στο Σαν Ντιέγκο. Το Comic-Con έχει ήδη ξεκινήσει και είναι γεμάτο από φανς, και όχι μόνο, που θέλουν να μάθουν για τις νέες ταινίες, τα καινούργια κόμικς, video games και πολλά πολλά άλλα. Εκεί υπήρχε και το περίπτερο του Bolivar Trask όπου παρουσίαζε τα Sentinels ρομπότ του.

Πρόκειται για ίσως ένα από τους πιο επικίνδυνους εχθρούς που έχουν αντιμετωπίσει ποτέ οι X-Men, και το κεφάλι ενός από αυτών έκανε την εμφάνισή του στο Comic-Con περιτριγυρισμένο με αφίσες εναντίων των μεταλλαγμένων. Μαζί υπάρχουν και δυο εργάτες από την εταιρεία Trask όπου προμοτάρουν και το site της εταιρείας trusk-industries.com χωρίς να δείχνει και πολλά.

Όλα αυτά αποτελούν μέρος του promotion της ταινίας “X-Men: Days of Future Past” όπου θα κυκλοφορήσει το 2014 με τον Peter Dinklage να έχει πάρει τον ρόλο του Task. Η Fox ετοιμάζει πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα για την ταινία με το Σάββατο, μάλλον, να πάρουμε και μια μικρή γεύση από κάποιο teaser της. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Michael Fassbender, James McAvoy, Jennifer Lawrence, Hugh Jackman, Ellen Page, Hugh Jackman, Halle Berry και άλλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*