Πρώτη φωτογραφία για τη σειρά «Iron Fist»

Μάθετε πότε θα είναι διαθέσιμα όλα τα επεισόδια στο Netflix

Το Netflix ανακοίνωσε πριν λίγο το πότε θα κάνει πρεμιέρα η νέα, πολυαναμενόμενη σειρά “Iron Fist” και δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με τον ηθοποιό-πρωταγωνιστή Finn Jones σε δράση.

Η σειρά λοιπόν θα είναι διαθέσιμη στο Netflix από τις 17 Μαρτίου και θα αποτελείται όπως και τα “Daredevil”, “Jessica Jones” και “Luke Cage” από 13 ωριαία επεισόδια.

Ο Iron Fist είναι ο τέταρτος και τελευταίος ήρωας του σύμπαντος Marvel-Netflix που θα παρουσιαστεί στους τηλεθεατές. Θυμίζουμε πως στα τέλη του 2017 αναμένεται και η σειρά που θα φέρει τους παραπάνω ήρωες μαζί, υπό τον τίτλο “The Defenders”.

Όσον αφορά την υπόθεση της σειράς, αυτή αφορά τον εκατομμυριούχο Danny Rand, ο οποίος επιστρέφει στη Νέα Υόρκη μετά από απουσία πολλών χρόνων, προσπαθώντας να επανασυνδεθεί με το παρελθόν του και την οικογενειακή κληρονομιά. Εκεί θα πολεμήσει το έγκλημα που διαφθείρει την πόλη με τις kung-fu δεξιότητες του και την ικανότητα του να καλεί τη δύναμη του Iron Fist.

Η εικόνα δείχνει τον Jones σε μια επίδειξη μαχητικών ικανοτήτων. «Ανοιχτή καρδιά. Κλειστή γροθιά» είναι το σχόλιο που συνόδευε την εικόνα στην επίσημη ανάρτηση της στο Twitter.

Ο παραγωγός επιτυχημένων σειρών όπως “Dexter” και “Six Feet Under”, Scott Buck, είναι ο δημιουργός της σειράς. Πριν λίγο καιρό, κατά τη διάρκεια του Comic-Con, το κανάλι και η Marvel αποκάλυψαν το teaser trailer της σειράς, το οποίο μπορείτε να βρείτε μαζί με τις τελευταίες πληροφορίες για τις σειρές των υπόλοιπων υπερηρώων εδώ.

Δείτε παρακάτω το βίντεο της αναγγελίας της πρεμιέρας:

Ιδού και η πρώτη φωτογραφία:

marvel-iron-fist-finn-jones

Σοφία Κυριλλίδου

Ο κινηματογράφος για εκείνη ήταν πάντα εκεί: Σα μαθήτρια -κρυφά από τους γονείς- νοίκιαζε ταινίες από το videoclub, σα φοιτήτρια σπούδασε κινηματογράφο. Άλλωστε, πάντα της άρεσαν τα ταξίδια!
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*