Η πρώτη Μυστική Πρεμιέρα της χρονιάς

...

Riddle me this, riddle me that: «Μυστική προβολή μιας πολυβραβευμένης ταινίας, μεταξύ άλλων υποψήφια για πολλές Χρυσές Σφαίρες, όπως καλύτερης ταινίας & σκηνοθεσίας!» Την απάντηση σ’ αυτόν τον γρίφο προσπάθησαν να βρουν χτες όσοι ετοιμάζονταν να πάνε στην πρώτη Μυστική Πρεμιέρα για φέτος, την τέταρτη κατά σειρά, που ετοίμασε για άλλον έναν μήνα το περιοδικό ΣΙΝΕΜΑ σε συνεργασία με τον κινηματογράφο Δαναός.

Η απάντηση ήταν «Οι Απόγονοι» (The Descendants) του Αλεξάντερ Πέιν με έναν εξαιρετικό Τζορτζ Κλούνει, έναν από τα φαβορί για το Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου για φέτος. Η ταινία, η οποία ήταν και η ταινία έναρξης του 52ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης, προλόγισε ο Ορέστη Ανδρεαδάκης ο οποίος προέβλεψε ότι η ταινία όχι μόνο θα συζητηθεί πολύ αλλά θα πρωταγωνιστήσει στα επερχόμενα Όσκαρ. Πρόκειται για την ιστορία του Μάθιου Κινγκ που όταν η γυναίκα του πέφτει σε κώμα μετά από ένα σοβαρό ατύχημα, αναγκάζεται να φροντίσει τις αποξενωμένες κόρες του και ανακαλύπτει πως η γυναίκα του διατηρούσε εξωσυζυγικές σχέσεις. Έτσι παίρνει τις κόρες του σε ένα road trip για να βρουν τον εραστή της γυναικάς του.

H ταινία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες 26 Ιανουαρίου από την Odeon ενώ η επόμενη προγραμματισμένη Μυστική Πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί στις 6 Φεβρουαρίου. Για την ώρα όμως απόλαυσε το τρέιλερ της ταινίας παρακάτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*