Πρώτο κλιπ με το… κέρατο του Daniel Radcliffe

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Ο Daniel Radcliffe δείχνει να είναι ανήσυχο πνεύμα. Με το Harry Potter δεν έχει σταματήσει να πειραματίζεται και να προσπαθεί να πετάξει μακριά του τον χαρακτηρισμό του μικρού μάγου. Ποιος όμως θα περίμενε ότι θα έπαιζε έναν… κερατά. Και μάλιστα στην κυριολεξία!

Το νέο υπερφυσικό θρίλερ του σκηνοθέτη Alexandre Aja («The Hills Have Eyes”, “Mirrors”, “P2”), “Horns” το οποίο βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Joe Hill, έχει φυσικά έναν πολύ ενδιαφέρων πρωταγωνιστή και μια ιδιαίτερα περίεργη υπόθεση, συνδυάζοντας μυστήριο, φαντασία και κλασικό ρομάντζο. Μετά από ένα πολύ άσχημο μεθύσι, ο Ig (Daniel Radcliffe) συνερχόμενος, ανακαλύπτει ότι στο πάνω μέρος του κεφαλιού του έχουν αρχίσει να φυτρώνουν κέρατα. Πολύ γρήγορα συνειδητοποιεί ότι τα κέρατα αυτά έχουν περίεργη επίδραση στους γύρω του, οδηγώντας τους στο να του εξομολογούνται τις αμαρτίες τους και τις πιο σκοτεινές τους παρορμήσεις. Το γεγονός αυτό, θα του φανεί ανέλπιστα χρήσιμο στην προσπάθειά του να ανακαλύψει της ανεξήγητες συνθήκες κάτω απ’ τις οποίες η κοπέλα του βρήκε τραγικό θάνατο και να εκδικηθεί γι’ αυτόν, καθώς είναι και ο Νο 1 ύποπτος για το βιασμό και τη δολοφονία της.

Μετά τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες, το κέρατο του Radcliffe φαίνεται πως προσελκύει αρκετό κόσμο και σήμερα κυκλοφόρησε και το πρώτο κλιπάκι από την ταινία Το οποίο μπορείς να απολαύσεις παρακάτω.

Λίγο πριν δούμε τον δούμε ως Ginsberg στο “Kill Your Darlings” είναι αρκετά ενδιαφέρον να βλέπουμε τον Radcliffe επιτέλους να ωριμάζει ως ηθοποιός. Και είμαστε σίγουροι ότι θα περιμένουμε πολλά από αυτόν στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*