Πρώτο, οσκαρικό, trailer του «12 Years a Slave»

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Το κεφάλαιο της αμερικάνικης ιστορίας που αφορά την σκλαβιά είναι ένα ίσως από τα πιο μαύρα της. Έχουμε δει αρκετές ταινίες με το συγκεκριμένο θέμα. Πρόσφατα μάλιστα και με το Django Unchained του Tarantino.

Μετά από αρκετές φωτογραφίες περιμέναμε εδώ και καιρό να δούμε κάποιες σκηνές  από την επόμενη ταινία του Steve McQueen “12 Years a Slave” και η αναμονή μας τελείωσε. Χτες έκανε την εμφάνιση του το πρώτο trailer της ταινίας η οποία μιλάει για την ιστορία την πραγματική ιστορία του Northrup που πέρασε 12 χρόνια σκληρής σκλαβιάς, εκμετάλλευσης και βασανισμού από τους ιδιοκτήτες του.

Το πρώτο trailer έχει έναν οσκαρικό αέρα και, αν λάβουμε υπόψη τις προηγούμενες ταινίες του McQueen, μια πιο light ατμόσφαιρα σε σχέση με ότι θα δούμε στην ταινία. Πρωταγωνιστούν οι Chiwetel Ejiofor, Benedict Cumberbatch, Michael Fassbender, Brad Pitt, Paul Giamatti, Paul Dano, Sarah Paulson, Alfre Woodard, Dwight Henry, Quvenzhane Wallis, Lupita Nyongo, Scoot McNairy, Michael Kenneth Williams, Garret Dillahunt. Η ταινία αναμένεται τον Οκτώβριο στην Ευρώπη. Για την ώρα δες το trailer παρακάτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ