Πρώτο teaser για το “Man Down”

Με το Shia LaBeouf

Ο Shia LaBeouf τα τελευταία χρόνια μας έχει συνηθίσει σε εναλλακτικούς ρόλους σε ταινίες του ανεξάρτητου κινηματογράφου, όπως “Nymphomaniac” και “American Honey”. Αν και οι μέρες των “Transformers” έχουν περάσει για το νεαρό ηθοποιό, η επόμενη ταινία του είναι μια συμβατική επιλογή και ονομάζεται “Man Down”, σε σκηνοθεσία Dito Montiel. Οι δυο άντρες είχαν ξανασυνεργαστεί επιτυχημένα πριν 10 χρόνια στο σκηνοθετικό ντεμπούτο του Montiel, “A guide to recognizing your saints”.

Ο LaBeouf υποδύεται έναν πεζοναύτη, ο οποίος επιστρέφει από το Αφγανιστάν για να ανακαλύψει πως η γυναίκα και ο γιος του έχουν εξαφανιστεί. Έτσι, ξεκινάει την αναζήτηση τους με τη βοήθεια ενός φίλου του, ο οποίος δε διστάζει να χρησιμοποιεί βία για να παίρνει αυτό που θέλει. Όπως φαίνεται και από το πρώτο teaser, o χαρακτήρας του LaBeouf στοιχειώνεται από μια εμπειρία που είχε στον πόλεμο, η οποία απ’ ότι φαίνεται θα καθορίσει την πορεία και τη συμπεριφορά του καθόλη τη διάρκεια της ταινίας.

Στην ταινία επίσης πρωταγωνιστούν οι Gary Oldman, Kate Mara, Jai Courtney. Το “Man Down” κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στις 2 Δεκεμβρίου.

Σοφία Κυριλλίδου

Ο κινηματογράφος για εκείνη ήταν πάντα εκεί: Σα μαθήτρια -κρυφά από τους γονείς- νοίκιαζε ταινίες από το videoclub, σα φοιτήτρια σπούδασε κινηματογράφο. Άλλωστε, πάντα της άρεσαν τα ταξίδια!
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ