Πρώτο trailer για το «Kong: Skull Island»

και είναι εντυπωσιακό

Από τα πιο εντυπωσιακά trailer του πρόσφατου Comic- Con είναι αυτό για το “Kong: Skull Island”, το reboot του πολύ επιτυχημένου franchise με πρωταγωνιστή το μυθικό γορίλα. Η ταινία θα διαδραματίζεται στα ’70s, όταν μια ομάδα εξερευνητών κάνει το λάθος να βρεθεί στο νησί όπου κατοικεί ο King Kong.

Η σκηνοθεσία είναι του νεαρού Jordan Vogt-Roberts και βασίζεται στο σενάριο μιας ομάδας τεσσάρων ταλαντούχων σεναριογράφων: Max Borenstein (Godzilla), Derek Connolly (Jurassic World), John Gatins (υποψήφιος για Όσκαρ για το “Flight”), Dan Gilroy (υποψήφιος για Όσκαρ για το “Nightcrawler”). Η φωτογραφία δε του Larry Fong (Batman v Superman: Dawn of Justice) φαίνεται άκρως ατμοσφαιρική.

Το trailer χτίζει ένταση και σασπένς, επιλέγοντας σοφά να μη μας αποκαλύψει πολλά. Το καστ είναι εξίσου εκπληκτικό: Tom Hiddleston, Brie Larson, Samuel L. Jackson, John Goodman, John C. Reilly και ο Terry Notary στο ρόλο του King Kong (μετά τον Andy Serkis ο δεύτερος καλύτερος motion capture performer).

Στην Αμερική θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Μαρτίου 2017.

Σοφία Κυριλλίδου

Ο κινηματογράφος για εκείνη ήταν πάντα εκεί: Σα μαθήτρια -κρυφά από τους γονείς- νοίκιαζε ταινίες από το videoclub, σα φοιτήτρια σπούδασε κινηματογράφο. Άλλωστε, πάντα της άρεσαν τα ταξίδια!
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ