Πρώτο trailer για το sci-fi «The Circle»

Με τους Tom Hanks και Emma Watson

O Tom Hanks και η Emma Watson ψάχνουν την τελειότητα στο πρώτο trailer για το sci-fi θρίλερ “The Circle”, που βασίζεται στο best-seller του Dave Eggers.

Στην αρχή ο χαρακτήρας του Hanks (επιτέλους και στο ρόλο ενός κακού) και της Watson (μέχρι πέρσι το ρόλο είχε η Alicia Vikander) φαίνεται να συμφωνούν ως προς την πίστη τους στην επιστήμη και στην τεχνολογία, αλλά σύντομα η ιστορία παίρνει μια σκοτεινή τροπή, καθώς ο χαρακτήρας του πρώτου, ιδρυτή μιας μεγαλοεταιρείας με το όνομα “Circle”, θέλει τελικά έναν ψηφιακό κόσμο χωρίς ιδιωτικότητα. (Σας θυμίζει κάτι;)

«Οι γνώσεις είναι καλές, αλλά το να ξέρεις τα πάντα είναι καλύτερο».

Σενάριο και σκηνοθεσία είναι του James Ponsoldt (“The End of the Tour”, “The Spectacular Now”), ο οποίος πρώτη φορά δοκιμάζεται και σε κάτι πιο mainstream. Παραγωγοί οι Gary Goetzman (“Silence of the Lambs”), Anthony Bregman (“Eternal Sunshine of the Spotless Mind”), ο Ponsoldt και ο Hanks. Ευχάριστη έκπληξη η συμβολή του Danny Elfman στο soundtrack και το ότι ο Matthew Libatique (υποψήφιος για Όσκαρ για το “Black Swan”) βρίσκεται πίσω από την κάμερα.

Το “The Circle” κάνει πρεμιέρα στις 28 Απριλίου στην Αμερική. Πάρτε μια πρώτη γεύση:

Σοφία Κυριλλίδου

Ο κινηματογράφος για εκείνη ήταν πάντα εκεί: Σα μαθήτρια -κρυφά από τους γονείς- νοίκιαζε ταινίες από το videoclub, σα φοιτήτρια σπούδασε κινηματογράφο. Άλλωστε, πάντα της άρεσαν τα ταξίδια!
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ