Πρώτο trailer για το “Trespass Against Us” με το Michael Fassbender

Ένα υποσχόμενο οικογενειακό δράμα

Η οικογενειακή και η εγκληματική ζωή του Michael Fassbender έρχονται σε ρήξη, στο πρώτο trailer του “Trespass Against Us”.

Η ταινία αφηγείται την ιστορία τριών γενεών της οικογένειας Cutler, οι οποίοι ζουν στην παρανομία, κάπου στη βρετανική ύπαιθρο. Ο Chad Cutler (Michael Fassbender) είναι ο γιος και «κληρονόμος» του εγκληματία Colby (Brendan Gleeson) και έχει μεγαλώσει κλέβοντας και προκαλώντας μπελάδες στην αστυνομία. Αλλά με το δικό του γιο Tyson (Georgie Smith) να πλησιάζει την εφηβεία σύντομα, ο Chad έρχεται σε σύγκρουση με τον πατέρα του, σχετικά με το ποιο θα πρέπει να είναι το μέλλον της οικογένειας.

Η σκηνοθεσία είναι του κινηματογραφικά πρωτοεμφανιζόμενου Adam Smith και το σενάριο του «πρωτάρη» Alastair Siddons, ο οποίος είναι και παραγωγός. Παραγωγοί επίσης είναι οι Andrea Calderwood (“Last King of Scotland”) και Gail Egan. Τέλος, ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός πως τη μουσική έχουν αναλάβει οι “Chemical Brothers”.

Το “Trespass Against Us” πρόσφατα έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα του στο φεστιβάλ του Τορόντο.

Σοφία Κυριλλίδου

Ο κινηματογράφος για εκείνη ήταν πάντα εκεί: Σα μαθήτρια -κρυφά από τους γονείς- νοίκιαζε ταινίες από το videoclub, σα φοιτήτρια σπούδασε κινηματογράφο. Άλλωστε, πάντα της άρεσαν τα ταξίδια!
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*