Πρώτο trailer του «Pompeii» του W.S. Anderson

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Τον W.S. Anderson είτε τον αγαπάς, είτε τον μισείς. Για πολλούς η ταινίες του καταφέρνουν να είναι αρκετά διασκεδαστικές, ακόμα και τα “Resident Evil”, αλλά για άλλους μοιάζει να βρίσκεται στο ίδιο βάθρο, άντε λίγο πιο κάτω, από τον Uwe Ball. Αυτή την φορά αφήνει για λίγο τα ζόμπι και πιάνεται με την καταστροφή της Πομπηίας από την έκρηξη του Βεζούβιου το 79 μ.Χ. Με το πρώτο trailer της ταινίας ήδη να φιγουράρει στο ίντερνετ, ο Anderson μοιάζει να έχει επηρεαστεί από ταινίες όπως “300” και “Immortals” αλλά και από την τηλεοπτικό “Spartacus” για να μεταφέρει το κλίμα της ρωμαϊκής εποχής.

Όσο αφορά την ιστορία της ταινίας επικεντρώνεται γύρω από έναν Κέλτη μονομάχο όπου ερωτεύεται μια ευγενή την παραμονή της έκρηξης του Βεζούβιου, όπου και ανακαλύπτει και την ταυτότητα αυτού που έσφαξε την οικογένειά του χρόνια πριν. Όχι πως η ιστορία θα παίξει κάποιο ιδιαίτερο λόγο στην ταινία, μιας και από ότι φαίνεται θα είναι γεμάτη από δράση, αίμα, ξιφομαχίες και ημίγυμνους άντρες μες τον ιδρώτα. Κλασσική περιπέτεια εποχής.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Kit Harrington a.k.a. John Snow, Emily Browning, Jared Harris, Kiefer Sutherland, Carrie-Anne Moss, Adewale Akinnuoye-Agbaje και Jessica Lucas και η ταινία θα κυκλοφορήσει στην Αμερική τον Φλεβάρη του 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ