Προβολή του «Manhattan» από την Ακαδημία Κλινικών Σπουδών της Αθήνας

...

Γράφει ο Παναγιώτης Μήτσικας

Η Ακαδημία Κλινικών Σπουδών της Αθήνας σας προσκαλεί στην προβολή της ταινίας «Manhattan», του Woody Allen που θα γίνει στον κινηματογράφο Μικρόκοσμος την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014, 2.00-5.00 μ.μ. Η είσοδος είναι 3 ευρώ.
 
Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό, με εισηγητές τους: Ρεζινάλντ Μπλανσέ ψυχαναλυτή, Δέσποινα Καραγιάννη ψυχολόγο, Ειρήνη Σταματοπούλου θεωρητικό κινηματογράφου.
 
Το 1979, ο Woody Allen γύρισε μία από τις ωραιότερες ταινίες του. Το όνομα αυτής: «Manhattan». O Allen λατρεύει το Manhattan κι αυτό φαίνεται σε οποιαδήποτε στιγμή του φιλμ. Η υπέροχη ασπρόμαυρη φωτογραφία, η τζαζ μουσική που τόσο αγαπά, ο αυτοσαρκασμός, ο διάχυτος νευρωτισμός που κατακλύζει την ταινία. Όλα τα προαναφερθέντα βρίσκονται στο «Manhattan», το οποίο αποτελεί «textbook» Woody Allen.
 
H υπόθεση θέλει τον Isaac, πρόσφατα χωρισμένο με τη Jill(Meryl Streep), να έχει, πλέον, ερωτική σχέση με τη 17χρονη Tracy(Mariel Hemingway). Σύντομα, θα γνωρίσει την εξωσυζυγική σχέση του κολλητού του, Mary(Diane Keaton) και θα την ερωτευτεί.
 
Μια καταπληκτική κωμωδία, που δεν πρέπει να χάσετε!

Manhattan

Παναγιώτης Μήτσικας

Ο Παναγιώτης Μήτσικας είναι το νόθο παιδί του Woody Allen και του Fox Mulder. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει ξεκινήσει ένα indie coming-of-age road trip, ώστε να ανακαλύψει τον εαυτό του.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*