Πρώτα clips για τo Paterson με τον Adam Driver

Η νέα ταινία του Jim Jarmusch

Λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας ταινίας του Jim Jarmusch στο επερχόμενο φεστιβάλ των Καννών, κυκλοφόρησαν τα πρώτα ολιγόλεπτα clips του Paterson, τα οποία μας δίνουν μια πρώτη ιδέα για την ατμόσφαιρα και τον ομώνυμο ρόλο που υποδύεται ο Adam Driver.

Η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από την καθημερινότητα και τον προσωπικό μικρόκοσμο του Paterson, ενός οδηγού λεωφορείου με καλλιτεχνικές ανησυχίες και μια ήσυχη ζωή στο πλευρό της συζύγου του Laura (Golshifteh Farahani), καταγράφοντας όλες εκείνες τις μικρές στιγμές που μαρτυρούν τα όνειρα, τις φιλοδοξίες, τις απογοητεύσεις, αλλά και τις επιτυχίες του πρωταγωνιστή, σε χρονικό πέρας μιας εβδομάδας.

Αν και από τα clips που ακολουθούν μπορεί κανείς να εντοπίσει το αδιόρατο, σχεδόν, χιούμορ του Jarmusch, εντούτοις ο ίδιος, ερωτηθείς για τον χαρακτήρα της ταινίας, τόνισε πως δεν πρόκειται για κωμωδία, αλλά ότι σίγουρα έχει “μερικά πολύ αστεία στοιχεία”.

Είναι σίγουρο πως, παρά το αποσπασματικό του πλασάρισμα μέχρι στιγμής, το Paterson θα στρέψει την προσοχή πάνω του, αν μη τι άλλο γιατί μετά την ατμοσφαιρική του επιστροφή με το Only Lovers Left Alive, ο Jarmusch συνεχίζει να αποτελεί μια από τις πιο διαχρονικές, ανεξάρτητες σταθερές εκεί έξω.

Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ