Πρώτες φωτογραφίες από το spin-off του «Harry Potter»

O Eddie Redmayne σε σκηνές από το "Fantastic Beasts and Where to Find Them"

Ο Eddie Redmayne συνεχίζει να μας απασχολεί μετά από το πολυσυζητημένο trailer του «The Danish Girl«.

Οι πρώτες φωτογραφίες με τον Redmayne στο spin-off του Harry Potter, «Fantastic Beasts and Where to Find Them» είναι, επιτέλους, εδώ.

Η J.K. Rowling έγραψε το σενάριο για την εν λόγω ταινία (όπως φυσικά και το βιβλίο πάνω στο οποίο αυτή βασίζεται), τα γεγονότα της οποίας λαμβάνουν χώρα 70 χρόνια πριν αρχίσει το Harry Potter saga. 

Η ιστορία εστιάζει στον χαρακτήρα του Redmayne, το Newt Scamander δηλαδή, έναν συγγραφέα που δημιούργημά του ήταν κι ένα από τα βιβλία που είχε στην κατοχή του ο ίδιος ο Harry Potter. Ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι το πραγματικό βιβλίο «Fantastic Beasts and Where to Find Them» που κυκλοφόρησε το 2001 δεν ανέφερε τη Rowling ως συγγραφέα, παρά το ψευδώνυμό της για την εν λόγω περίπτωση, δηλαδή…Newt Scamander !

Το αμερικάνικο περιοδικό Entertainment Weekly έχει την αποκλειστικότητα στις πρώτες ματιές στην εν λόγω ταινία, καθώς ένας Eddie Redmayne στο ρόλο του Scamander φιγουράρει στο πιο πρόσφατο εξώφυλλό του.

Ο David Yates, που σκηνοθέτησε τις τελευταίες τέσσερις ταινίες από το Harry Potter saga, θα σκηνοθετήσει και το «Fantastic Beasts and Where to Find Them», του οποίου το καστ περιλαμβάνει και τους Colin Farrell, Ezra Miller και Samantha Morton. Η Warner Bros έχει αναγγείλει επίσης την ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας, που θα είναι σε ένα χρόνο και κάτι ψιλά από τώρα, δηλαδή στις 18 Νοεμβρίου του 2016.

Όσον αφορά στο σύμπαν μέσα στο οποίο εκτυλίσσεται η εν λόγω ταινία, η Rowling είχε δηλώσει το 2013 : «Παρά το γεγονός ότι (η ταινία) λαμβάνει χώρα μέσα στην παγκόσμια κοινότητα των μάγων και μαγισσών μέσα στην οποία υπήρξα τόσο ευτυχισμένη για 17 χρόνια, το Fantastic Beasts and Where to Find Them δεν είναι ούτε prequel ούτε sequel για το Harry Potter saga, παρά μια προέκταση του μαγικού αυτού κόσμου

«Οι κανόνες και τα έθιμα της μυστικής αυτής μαγικής κοινωνίας θα είναι γνωστά σε όσους έχουν διαβάσει τα βιβλία του Harry Potter ή αυτούς που έχουν δει τις ταινίες, αλλά η ιστορία του Newt θα ξεκινήσει στη Νέα Υόρκη, 70 χρόνια πριν μπει ο Harry στο προσκήνιο.»

Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω :beasts-ew-1389-cover_1200_1600_81_slarge_c6cef902c68cfcc8ee997adf1c9253d0-fantastic-beasts-02

FANTASTIC BEASTS AND WHERE TO FIND THEM

FANTASTIC BEASTS AND WHERE TO FIND THEM

FANTASTIC BEASTS AND WHERE TO FIND THEM

Animales-fantasticos-8

Μαρίνα Βερλέκη

Η Μαρίνα είναι ένας αποτυχημένος κλώνος stormtrooper, επομένως περιορίζεται στο να γράφει και να σχολιάζει συνεχώς. Αλλά κατά βάθος θα ήθελε να είναι το σκισμένο all-star του Mark Renton.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ