Πρώτες φωτογραφίες από το «Colonia» με την Emma Watson

Σε σκηνοθεσία Florian Gallenberger

Κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες της νέας ταινίας του Γερμανού σκηνοθέτη Florian Gallenberger (βραβευμένου με Oscar για το μικρού μήκους, «Quiero ser»), «Colonia» που θέτει στο προσκήνιο την επίμονη αναζήτηση μιας γυναίκας που αναζητά απελπισμένα τον φίλο της, ο οποίος έχει απαχθεί κατά την διάρκεια του χιλιανού πραξικοπήματος του 1973.

Μετά την απαγωγή του Daniel από τη μυστική αστυνομία του Pinochet, η Lena θα εντοπίσει τα ίχνη του σε μια απομακρυσμένη περιοχή, νότια της χώρας, που φέρει το όνομα, Colonia Dignidad.  Αυτό που η Lena δεν γνωρίζει, είναι πως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως φαίνονται και πως όποιος αναζητά βοήθεια εκεί, δεν καταφέρνει ποτέ να γλιτώσει.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στο ερχόμενο φεστιβάλ του Τορόντο και είμαστε σίγουροι πως θα καταφέρει να προκαλέσει αίσθηση, αν μη τι άλλο και μόνο με την παρουσία της Watson, η οποία συνεχίζει τις ενδιαφέρουσες, κινηματογραφικές επιλογές.

Στο πλευρό της θα δούμε επίσης τους Daniel Bruhl και Michael Nyqvist.

ColoniathrillerFLphotosfullimg5991

ColoniathrillerFLphotosfullimg5992

ColoniathrillerFLphotosfullimg5993

Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ