Πρώτη γεύση από το sci-fi πόνημα του Denis Villeneuve

Λίγο πριν το επίσημο trailer, το teaser του Arrival είναι εδώ

Μετά τις πρώτες φωτογραφίες από την νέα ταινία του Denis Villeneuve, Arrival, κυκλοφόρησε και το πρώτο teaser trailer το οποίο μας δίνει, κάτι παραπάνω από, μια ικανοποιητική, πρώτη γεύση, με το επίσημο trailer να αναμένεται μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Στην όγδοη μεγάλου μήκους ταινία του και λίγο πριν βουτήξει στα βαθιά με το sequel του Blade Runner, ο Villeneuve δοκιμάζεται στο πρώτο καθαρόαιμο sci-fi της καριέρας του, με την Amy Adams στον ρόλο μιας γλωσσολόγου η οποία θα αναλάβει να έρθει σε επαφή με μια εξωγήινη μορφή ζωής που φτάνει στην Γη, έπειτα από την συντριβή ενός αλλόκοτου, εξωγήινου σκάφους, με απότερο στόχο την αξιολόγηση των προθέσεων των εξωγήινων.  Με άλλα λόγια αν έρχονται με φιλική ή εχθρική διάθεση.

Στο teaser, εκτός από την Adams, βλέπουμε επίσης τους Jeremy Renner και Forest Whitaker, ντυμένους με τις απαραίτητες στολές και έτοιμους για την «άφιξη» των πλασμάτων, με το ολιγόλεπτο βίντεο να μας αποκαλύπτει μερικές εντυπωσιακές εικόνες, δια χειρός του πεπειραμένου Bradford Young (Selma, A Most Violent Year, Ain’t Them Body Saints).

Η ταινία αναμένεται στις ελληνικές αίθουσες στις 8 Δεκεμβρίου.

Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ