Πρώτη φωτογραφία από το «Dawn of the Planet of the Apes»

...

Γράφει η Βαρβάρα Κοντονή

Είναι σαφές πως η τεράστια εισπρακτική επιτυχία πριν από δυο χρόνια του «Rise of the Planet of the Apes», δεν θα άφηνε ήσυχους παραγωγούς και στούντιο, οι οποίοι ήταν αναμενόμενο πως θα έβαζαν μπρος και για την δεύτερη συνέχεια της υπόθεσης που αυτή την φορά θα τιτλοφορείται «Dawn of the Planet of the Apes».

Στην πρώτη ταινία ένας ευφυής χιμπατζής αποφασίζει να οδηγήσει ορδές πιθηκοειδών σε εξέγερση κατά της ανθρώπινης εκμετάλλευσης (και οχι μόνο), χάρη σε μια ουσία για την βελτίωση του εγκεφάλου η οποία του δίνει super εξυπνάδα.

Τώρα στην δεύτερη συνέχειά της μια ομάδα επιστημόνων από το Σαν Φρανσίσκο προσπαθεί να επιβιώσει στην χαοτική πραγματικότητα της σταδιακής εξαφάνισης του ανθρώπινου είδους.  Την ίδια στιγμή ο μαλλιαρός πρωταγωνιστής της πρώτη ταινίας ο Caesar, προσπαθεί να συγκρατήσει και να περιορίσει όσο μπορεί τις βίαιες εξάρσεις και ορέξεις των «δικών» του…

Αν κάτι αποτελεί για ακόμη μια φορά εγγύηση είναι σίγουρα η παρουσία του Andy Serkins ως Caesar, ενός ηθοποιού ο οποίος έχει ταυτιστεί με μερικούς από τους πιο ιδιαίτερους και χαρακτηριστικούς ρόλους, όπως αυτός του Gollum στην τριλογία του LOTR, καθώς και στο Hobbit.

Στην ταινία η οποία αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 18 Ιουλίου του επόμενου χρόνου θα πρωταγωνιστούν επίσης οι Gary Oldman, Keri Russell, Jason Clark, Judy Greer και Kodi Smit-McPhee.

Εσυ μέχρι μπορείς να ρίξεις μια ματιά και στην πρώτη φωτογραφία παρακάτω, η οποία δίνει μια κάποια γεύση από έναν μάλλον κακόκεφο και οργισμένο Caesar και φυσικά να περιμένεις μαζί μας περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο εγχείρημα του σκηνοθέτη των «Cloverfield» και «Let Me In», Μatt Reeves.

Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ