Μια σύντομη ματιά στο Rogue One : A Star Wars Story

Το πρώτο trailer έρχεται σε λίγες ώρες !

Δεν χρειάζεται να περιμένετε παραπάνω για να μεταφερθείτε (ξανά) σε ένα γαλαξία πολύ πολύ μακριά. Η Walt Disney Pictures και η Lucasfilm Ltd. μόλις ανακοίνωσαν ότι το πρώτο και πολυαναμενόμενο trailer για το Rogue One θα κυκλοφορήσει μέσα στις επόμενες ώρες στο “Good Morning America.”

H Felicity JonesThe Theory of Everything«) ηγείται του καστ και πλάι της βρίσκονται οι Diego Luna («Milk», «Y tu mamá también»), Ben Mendelsohn, Donnie Yen («Ip Man»), Jiang Wen, Forest Whitaker («The Last King of Scotland»), Mads Mikkelsen (“Hannibal,” «Casino Royale»), Alan Tudyk και Riz Ahmed («Nightcrawler«).

Το Rogue One λαμβάνει χώρα πριν τα γεγονότα του «Star Wars : A New Hope« και απομακρύνεται κάπως από το saga, αλλά περιέχει φυσικά στοιχεία που έχουν άμεση σχέση με το σύμπαν των Star Wars. Μπαίνει σε νέα εδάφη δηλαδή, εξερευνώντας τη διαγαλαξιακή διαμάχη από την προοπτική του εδάφους και του πόλεμου πάνω στο χώμα κι όχι αυτού που πραγματοποιείται μέσω διαστημόπλοιων.

Σε σκηνοθεσία του Gareth Edwards, το Rogue One πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 16 Δεκεμβρίου. Προς το παρόν, και μέχρι το πρώτο τρέιλερ, απολαύστε το παρακάτω tease και ενθουσιαστείτε μαζί μας:

rogue-one-cast-photo-d23-1536x864-521514304075-1

Μαρίνα Βερλέκη

Η Μαρίνα είναι ένας αποτυχημένος κλώνος stormtrooper, επομένως περιορίζεται στο να γράφει και να σχολιάζει συνεχώς. Αλλά κατά βάθος θα ήθελε να είναι το σκισμένο all-star του Mark Renton.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ