Πρώτο teaser trailer για το «Billy Lynn’s Long Halftime Walk»

Του Ang Lee

Βασισμένο στο βιβλίο του Ben Fountain που κυκλοφόρησε το 2012, το «Billy Lynn’s Long Halftime Walk» μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη με τη βοήθεια του Ang Lee («Brokeback Mountain«, «Crouching Tiger Hidden Dragon«, «Life of Pi«).

H Sony Pictures μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο teaser trailer για το «Billy Lynn’s Long Halftime Walk,» ένα δράμα για μια ομάδα στρατιωτών που επιστρέφουν πίσω στις ΗΠΑ μετά από πόλεμο στο Ιράκ και κάνουν victory tour κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου ενός αγώνα ποδοσφαίρου την Ημέρα των Ευχαριστιών. Ο Billy Lynn είναι ένας από τους στρατιώτες ο οποίος είναι βυθισμένος στις σκέψεις του και με flashbacks μας αποκαλύπτεται σταδιακά η ιστορία του.

Η μανία των Αμερικάνων με το να εξυμνούν τους στρατιώτες και το «έργο που κάνουν» με το να ρισκάρουν τη ζωή τους για πόλεμο είναι γνωστή, ελπίζουμε τουλάχιστον αυτή η ταινία να περάσει το σωστό μήνυμα – αν και πολύ αμφιβάλλουμε.

Πρωταγωνιστούν οι Vin Diesel, Kristen Stewart, Chris Tucker, Garrett Hedlund και Steve Martin.

Δείτε το τρέιλερ παρακάτω για το «Billy Lynn’s Long Halftime Walk», το οποίο ανοίγει στις σκοτεινές αίθουσες των ΗΠΑ στις 11 Νοεμβρίου που είναι και η Veteran’s Day:

Billy-Lynns-Long-Halftime-Walk-Trailer

Μαρίνα Βερλέκη

Η Μαρίνα είναι ένας αποτυχημένος κλώνος stormtrooper, επομένως περιορίζεται στο να γράφει και να σχολιάζει συνεχώς. Αλλά κατά βάθος θα ήθελε να είναι το σκισμένο all-star του Mark Renton.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ