Πρώτο teaser trailer για το “Inferno” με Tom Hanks και Felicity Jones

Από το ομώνυμο βιβλίο του Dan Brown

O συγγραφέας Dan Brown επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη αυτό το Φθινόπωρο μέσω του “Inferno”.

Μετά από τα “The Da Vinci Code” και “Angels & Demons“, η Sony αποφάσισε να προσπεράσει το “The Lost Symbol” (το οποίο περιεργαζόταν για καιρό ο Mark Romanek, αλλά τελικά δεν το έκανε) και να πάει κατευθείαν στην κυκλοφορία που έκανε ο Brown το 2013 : “Inferno”.

O σκηνοθέτης Ron Howard επιστρέφει, όπως φυσικά και ο απόλυτα ταιριαστός Tom Hanks στον ρόλο του Robert Langdon (για τρίτη φορά), και μαζί καλωσορίζουν την Felicity Jones (“The Theory of Everything“), η οποία έχει ακόμα μία τεράστια ταινία στην οποία θα πρωταγωνιστεί αυτό το Φθινόπωρο, το “Rogue One: A Star Wars Story“.

Στο “Inferno” ο καθηγητής/γνώστης συμβόλων Langdon είναι ο στόχος ενός παγκόσμιου κυνηγιού, μιας και έχει πάθει κάτι σαν αμνησία και δεν μπορεί να θυμηθεί κάποια πρόσφατα επικίνδυνα γεγονότα. Με τη βοήθεια της Dr. Sienna Brooks (Jones) θα προσπαθήσει να ανακαλέσει τη χαμένη του μνήμη (σε περιορισμένο χρόνο και σε ένα κυνηγητό στην Ευρώπη) και θα καταλήξει σε ένα μονοπάτι που αποτελείται από στοιχεία τα οποία οδηγούν στον Δάντη (και την “Κόλασή” του).

Δείτε το πρώτο teaser trailer του “Inferno” παρακάτω :

 

Inferno-poster-2-620x919

Inferno-poster-620x919

Μαρίνα Βερλέκη

Η Μαρίνα είναι ένας αποτυχημένος κλώνος stormtrooper, επομένως περιορίζεται στο να γράφει και να σχολιάζει συνεχώς. Αλλά κατά βάθος θα ήθελε να είναι το σκισμένο all-star του Mark Renton.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ