Πρώτo trailer από το «Draft Day» με τον Kevin Costner

...

kevin-costnerΓράφει η Δανάη Σωπασή

Έφθασε η πρώτη γεύση από την επερχόμενη ταινία Draft Day. Η ιστορία μας ταξιδεύει στην εντυπωσιακή ιδιότητα της ομάδας NFL (Αμερικανικό Επαγγελματικό Ποδόσφαιρο). Ο Sunny Weaver (Kevin Costner) είναι ένας γενικός μάνατζερ που φλερτάρει με την επιτυχία. Ή θα βοηθήσει την ομάδα ποδοσφαίρου στο Cleveland να φθάσει την κορυφή ή θα διακινδυνέψει την φήμη και την καριέρα του. Στον επικείμενο διαγωνισμό πάνω από 100 παίκτες ονειρεύονται να μπουν στο Επαγγελματικό Ποδόσφαιρο (NFL). Θα καταφέρει ο Sunny να ανταπεξέλθει στις επαγγελματικές του απαιτήσεις αλλά και να ισορροπήσει ταυτοχρόνως την προσωπική του ζωή; Όπως διαφαίνεται και στο ολοκληρωμένο trailer των δυο λεπτών, η ταινία προσφέρει όλες τις προϋποθέσεις για την οργάνωση της επιτυχίας και τις προκλήσεις του πρωταγωνιστή. Παρόλα αυτά όμως, καλώς δεν αποκαλύπτει περισσότερα από όσα χρειάζεται ο θεατής. Το μόνο σίγουρο είναι η επιτυχημένη scorική μουσική που ενδυναμώνει την αγωνία και ντύνει την υπόθεση με μια αύρα δράσης. Επίσης, οι τεχνολογικές – κοινωνικές καινοτομίες της εποχής μας, προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη πιστότητα στο σενάριο.

Μια ιστορία που σίγουρα κεντρίζει το ενδιαφέρον, είτε για όσους απασχολούνται με τα αθλητικά δρώμενα είτε όχι. Άλλωστε γνωρίζουμε ήδη πως παρόμοιες υποθέσεις όπως το εξαιρετικό Moneyball και το γλυκό The Blind Side συνέβαλλαν στο πάντρεμα του αθλητικού ταπεραμέντου με την κοινωνική σύνθεση.

Η ταινία πρόκειται να βγει στους αμερικανικούς κινηματογράφους από τις 11 Απριλίου 2014, ενώ αναμένουμε ημερομηνία για την χώρα μας. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε τους καταξιωμένους αλλά και γνωστούς ηθοποιούς Kevin Costner, Jennifer GarnerFrank Langella, Denis Leary, Timothy Simons και Ellen Burstyn.

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ