Πρώτο trailer για το «13 Hours : The Secret Soldiers of Benghazi»

Ένα πολεμικό θρίλερ για όσα συνέβησαν στη Βεγγάζη το 2012

H Paramount Pictures κυκλοφόρησε το τρέιλερ του «13 Hours : The Scret Soldiers of Benghazi» του σκηνοθέτη Michael Bay, έξι μήνες πριν από την κυκλοφορία της ταινίας στις κινηματογραφικές αίθουσες των ΗΠΑ.

Βασισμένη στο βιβλίο του Michael Zuckoff, η ταινία περιστρέφεται γύρω από την τρομοκρατική επίθεση του 2012 στη βάση των ειδικών αποστολών των ΗΠΑ, που βρισκόταν στη Βεγγάζη και τις προσπάθειες έξι μόνο ανδρών να υπερασπιστούν τη βάση τους από τις επιθέσεις των Ισλαμιστών – 11 χρόνια ακριβώς μετά από την τρομοκρατική επίθεση στους δίδυμους πύργους. Να σημειωθεί ότι εκείνη τη μέρα στη Βεγγάζη τέσσερις Αμερικάνοι έχασαν τη ζωή τους.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι James Badge Dale, John Krasinski (για τον οποίο το είχαμε μάθει από τον Ιανουάριο), Toby Stephens, Pablo Schreiber, Max Martini, David Denman, Dominic Fumusa, και Freddie Stroma. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν τον Απρίλιο στη Μάλτα.

Δείτε το trailer παρακάτω :

Μαρίνα Βερλέκη

Η Μαρίνα είναι ένας αποτυχημένος κλώνος stormtrooper, επομένως περιορίζεται στο να γράφει και να σχολιάζει συνεχώς. Αλλά κατά βάθος θα ήθελε να είναι το σκισμένο all-star του Mark Renton.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ