Το πρώτο trailer για το “Before I Fall”

Από το ομώνυμο βιβλίο

Το μυθιστόρημα “Before I Fall” της  Lauren Oliver είχε κυκλοφορήσει το 2010 και είχε γνωρίσει μεγάλη επιτυχία, επομένως ήταν αναμενόμενο να γίνει ταινία κάποια στιγμή.

Η στιγμή αυτή λοιπόν ήρθε κι έχουμε το πρώτο τρέιλερ για το “Before I Fall” από την σκηνοθέτιδα Ry Russo-Yung με πρωταγωνίστρια την γοητευτική Zoey Deutch του “Everybody Wants Some!!“.

Ο άξονας της ιστορίας εδώ περιστρέφεται γύρω από ένα time loop (πώς λέμε “Groundhog Dayκαι τα συναφή), το οποίο αναγκάζει την μαθήτρια λυκείου Sam να ζει την ίδια μέρα ξανά και ξανά, κατά τη διάρκεια της οποίας ξυπνάει, πάει σχολείο, πηγαίνει σε ένα πάρτι και η βραδιά της κλείνει με το να… σκοτώνεται σε αυτοκινητιστικό.

Η ταινία, όπως και το βιβλίο, θίγει τις θεματικές της αγάπης, της φιλίας και του θανάτου, όπως και το πώς η ζωή ενός ανθρώπου μπορεί να επηρεάσει πολλές άλλες ζωές.

Δείτε το πρώτο τρέιλερ παρακάτω:

Μαρίνα Βερλέκη

Η Μαρίνα είναι ένας αποτυχημένος κλώνος stormtrooper, επομένως περιορίζεται στο να γράφει και να σχολιάζει συνεχώς. Αλλά κατά βάθος θα ήθελε να είναι το σκισμένο all-star του Mark Renton.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ